Artikelpagina
Manchetknopen White Pug

Handgemaakte glazen manchetknopen met foto van een mops hond in glas! Ook andere hondenrassen in opdracht!
Handgemaakte glazen manchetknopen met foto van een mops hond in glas! Ook andere hondenrassen in opdracht! Manchetknopen inclusief zwart kadodoosje

Normale prijs: € 24,95

SALE € 15,00

Manchetknopen White Pug is verkrijgbaar per 1

Handgemaakte glazen manchetknopen met foto van een mops hond in glas! Ook andere hondenrassen in opdracht!

Afmeting glazen cabochon: ca. 2,1 x 2,1 cm. / Dikte glazen cabochon is ca. 6 mm.

Inclusief zwart kadodoosje.

Nikkelvrij.

Manchetknopen met foto worden in opdracht gemaakt! Stuur ons een email met uw wensen en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Beschrijving

Handgemaakte glazen manchetknopen met foto van een mops hond in glas! Ook andere hondenrassen in opdracht! Handgemaakt in eigen atelier. Elk paar manchetknopen is uniek.

Heeft u manchetknopen nodig voor een vereniging of bedrijf met een bepaald logo. Of zoek je exclusieve manchetknopen met de initialen of naam in glas? Alles is mogelijk.

De print wordt altijd in sepia. Het mooiste effect wordt bereikt als gekozen wordt voor een lichte kleur glas, denk aan opaal wit, lichtblauw of lichtrgroen, roze glas. Eventueel in combinatie met helder glas.

Voor de manchetknopen wordt speciaal glas gebruikt. Door middel van glasfusing is het glas verhit in een speciale glasoven tot 800 graden waarbij de print volledig in het glas is gebrand. De foto zal dus nooit vervagen, slijten of verkleuren!

ARTIKELNUMMER
MK0166
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Wit

Moment...