Artikelpagina
Manchetknopen White Beetle

Manchetknopen met auto in het glas. Witte manchetknopen met sepia kleurige Volkswagen kever in het glas!
Manchetknopen met auto in het glas. Witte manchetknopen met sepia kleurige Volkswagen kever in het glas! Manchetknopen inclusief zwart kadodoosje

Normale prijs: € 24,95

SALE € 15,00

Manchetknopen White Beetle is verkrijgbaar per 1

Manchetknopen met auto in het glas. Witte manchetknopen met sepia kleurige Volkswagen kever in het glas!

Afmeting glazen cabochon: ca. 2,2 x 2,1 cm. / Dikte glazen cabochon is ca. 6 mm.

Inclusief zwart kadodoosje.

Nikkelvrij.

Beschrijving

Manchetknopen met auto in het glas. Witte manchetknopen met sepia kleurige Volkswagen kever in het glas! Handgemaakte glazen manchetknopen uit eigen atelier. Deze manchetknopen zijn gemaakt van opaal wit glas met een laagje helder glas. Op het heldere glas is een foto van een Volkswagen kever gemaakt. De foto van de kever is volledig in het glas gebrand bij hoge temperaturen van 800 graden. Hierdoor zal de foto van de Volkswagen kever altijd mooi blijven en nooit vervagen of slijten.


We maken ook manchetknopen in opdracht! Heeft u manchetknopen nodig voor een vereniging of bedrijf met een bepaald logo. Of zoek je exclusieve manchetknopen met de initialen of naam in glas? Alles is mogelijk.

De print wordt altijd in sepia. Het mooiste effect wordt bereikt als gekozen wordt voor een lichte kleur glas, denk aan opaal wit, lichtblauw of lichtrgroen, roze glas. Eventueel in combinatie met helder glas.

Voor de manchetknopen wordt speciaal glas gebruikt.

ARTIKELNUMMER
MK0167
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Wit

Moment...