Artikelpagina
Happy Bird Fien

Handgemaakte paars-blauwe vogel van millefiori glas. Kleurrijke raamhanger of tuindecoratie met Italiaans bloemetjes glas!!
€ 20,95

Handgemaakte paars-blauwe vogel van millefiori glas. Kleurrijke raamhanger of tuindecoratie met Italiaans bloemetjes glas!!
Glasfusing uit eigen atelier!
Eenmalig uniek ontwerp.
Afmeting ca. 11,2 x 7 cm.

Blauw-paarse glazen vogel om je tuin of huis mee te decoreren! Glas is weerbestendig dus kan het hele jaar buiten hangen!

Verzending met pakketpost

Beschrijving

Handgemaakte paars-blauwe vogel van millefiori glas. Kleurrijke raamhanger of tuindecoratie met Italiaans bloemetjes glas!! Een unieke raamhanger of suncatcher voor huis, balkon en tuin! Unieke vogel hanger van speciaal glas! Er is er maar 1 van gemaakt dus wacht niet te lang, weg=weg!! Glasfusing vogel van opaal lichtblauw glas en helder paars glas. De vogel is versierd met allerlei witte, roze en blauwe millefiori bloemen. De figuurtjes zijn prachtig gedetailleerd en kleurrijk, daar waar Italiaans millefiori bekend om staat. Deze fraaie blauw-paarse vogel zal prachtig staan in elke tuin en op elk balkon, maar ook fantastisch voor het raam in huis! Deze vogel heeft een metalen oogje waaraan je hem kan ophangen. Een origineel glaskunst cadeau om te geven aan iemand die alles al heeft!

Deze vogel heeft een afmeting van ca. 11,2 x 7 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan de vogel eventueel het hele jaar buiten laten hangen, zo blijft de tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0305
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw, Paars, Roze

Moment...