Artikelpagina
Kerstboom Waxinelichthouder Blue Variety

Handgemaakte kaarsenhouders met een blauwe glazen kerstboom voor kerst!
Handgemaakte kaarsenhouders met een blauwe glazen kerstboom voor kerst! Grote kerstboom van blauw glas met waxinelichthouders. Unieke glasfusing voor kerst! Handgemaakte blauwe glazen kerstboom met houders voor waxinelichtjes!
€ 49,95
Kerstboom Waxinelichthouder Blue Variety is verkrijgbaar per 1

Handgemaakte kaarsenhouders met een blauwe glazen kerstboom voor kerst! Exclusieve glasfusing voor kerst uit eigen atelier!
Afmeting ca. 60 cm. hoog x 34 cm. breed

Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde van de kerstboom.

Beschrijving

Handgemaakte kaarsenhouders met een blauwe glazen kerstboom voor kerst! Exclusieve glazen kerstboom gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier!
Unieke witte metalen "geschuurde vintage" kaarsenhouder geschikt voor waxinelichtjes met een handgemaakte glazen kerstboom en kerstster gemaakt in prachtige blauwe tinten. Naast de kerstboom zitten in totaal 4 waxinelichthouders geschikt voor een waxinelichtje. Van deze unieke blauwe kerstboom is er maar 1 gemaakt exclusief door Glashangers.nl Weg=weg!
Plaats deze blauwe glazen kerstversiering in de vensterbank of een andere plekje in het licht en het gekleurde glas zal het licht prachtig laten doorschijnen. De foto doet eigenlijk geen recht aan deze prachtige glazen kerstboom. In het echt is het gekleurde glas veel mooier en sprekender!
Deze mooie glazen kerstboom is gesigneerd aan de achterzijde.

Totale hoogte ca. 60 cm.
Breedte ca. 34 cm.

ARTIKELNUMMER
GF0018
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw

Moment...