Glazen vogeltjes decoratie voor huis en tuin
Deze unieke glazen vogeltjes zullen zeker je aandacht trekken! Stel je voor wat een bijzondere kleurenpracht glas kan laten zien als het zonlicht erdoor heen valt. De schitterende intense kleuren en de reflectie van het licht op het glas maken deze vogeltjes tot sublieme blikvangers!
glazen vogeltje van kleurrijk dichroide glas millefiori glazen vogel retro glas  Kleurrijke glazen vogels van glas gemaakt

Bekijk hier onze volledige collectie glazen vogels
Elk vogeltje dat je koopt bij Glashangers is een uniek éénmalig handgemaakt vogeltje. Exclusief handwerk uit eigen atelier. Unieke glazen hangers gemaakt met de glasfusing techniek waarbij glassoorten onder temperaturen van soms wel meer dan 800 graden worden versmolten. Het hele proces van ontwerp tot de uiteindelijke vogel neemt meerdere dagen in beslag. Exclusieve decoratie gemaakt met veel liefde en aandacht!
Bij het maken van de vogeltjes wordt er zowel met opaal glas (ondoorzichtig) als met transparant (doorzichtig) glas gewerkt. Alleen kwalitatief hoogwaardige glassoorten worden gebruikt die bekend staan om de mooie kleuren en lichteffecten.

glazen vogels decoratie voor de tuin witte glazen vogel van glas gemaaktglazen vogel van geel,paars en roze glas

De glazen vogels zijn prachtige raamhangers, maar ook perfect als muurdecoratie of vrolijk accent voor op een kinderkamer! Unieke decoratieve hangers om je huis mee te decoreren, maar het is ook hele fraaie decoratie voor je tuin of balkon! Glas is bestand tegen extreme temperaturen dus je kan de vogeltjes het hele jaar buiten laten hangen zodat ze ook die saaie winterse tuin opfleuren! 
Glazen paarse uil van glas hangerglazen vissen gemaakt van speciaal glasGlazen vlinder van speciaal glas gemaakt

Vrolijke glazen vogeltjes maar ook prachtige andere dieren van glas zijn er gemaakt zoals vlinders, vissen en uiltjes.
We maken ook hangers in opdracht. Wil je vogels in een bepaalde kleur laten maken, of zoek je nog een mooie glazen vlinder in de kleuren van je tuin? Stuur ons gerust een e-mail voor een vrijblijvende prijsopgave.