Haarschuifjes uit de winkel zijn vaak maar saai, daarom heeft Glashangers haarschuifjes gemaakt met een glazen kunstwerkje! Prachtig versierde haarschuifjes met een glazen cabochon uit eigen atelier.
Glas is niet zwaar, duurzaam en alleen glas kan zo mooi schitteren in het licht! De perfecte eigenschappen voor subtiele eyecatchers in je haren! Je kan je haar opsteken met deze originele schuifspeldjes, maar de speldjes zijn ook perfect om bijvoorbeeld een lok mee vast te zetten of om een subtiel accent in een knot te maken.

goudkleurige haarschuifjes met glazen cabochonhaarschuifjes met handgemaakt blauw-groen glashaarschuifjes met millefiori glas!

 

Elk haarschuifje is uniek en volledig met de hand gemaakt van speciale glassoorten die bekend staan om hun mooie uitstraling. Alleen bij Glashangers kan je deze fraaie haaraccessoires kopen. In de online shop vindt je goudkleurige haarschuifjes maar ook haarschuifjes in zilverkleur, bronskleur, koperkleur en metallic/grijs. Er zijn setjes gemaakt van 5 haarschuifjes. Vaak in een bepaalde (kleur)combinatie waardoor je ze allemaal tegelijk kan gebruiken, maar ook apart van elkaar zijn de haarspelden erg mooi!

haarschuifjes met groene en blauwe bloemenMillefiori haar speldjes, schuifjes voor je haar!bronskleurige haarschuifjes met glasfusing blikvanger

 

Zoek je originele haarsieraden voor een bruiloft of een andere speciale gelegenheid? Voor een bijzonder feest wil je ook bijpassende haarsieraden en dan maken deze exclusieve haarschuifjes het helemaal af!

Haarschuifjes maken we ook graag in opdracht. Wil je haarschuifjes voor een speciale gelegenheid of heb je een bepaalde outfit waar je haarsieraden bij zoekt? Stuur ons een email met jouw wensen en we gaan voor je aan de slag! Je krijgt bij ons altijd een haaraccessoire die helemaal naar jouw wensen is gemaakt, speciaal voor jouw!