Koningsdag 2016
Binnenkort is het weer Koningsdag!!! Het oranje feest valt dit jaar op woensdag 27 april 2016.

Koningsdag is een officiele feestdag in Nederland en veel mensen hebben op Koningsdag daarom een vrije dag. Koningsdag is een perfecte dag om er even lekker op uit te gaan. Er zijn overal speciale Koningsdag feesten georganiseerd, maar ook de vrijmarkt is altijd geweldig om even overheen te struinen.

Op Koningsdag hoort natuurlijk ook een oranje outfit met bijpassende oranje of rood-wit-blauwe accessoires. Maak je oranje outfit compleet met een oranje glazen sieraad of een unieke oranje Koningsdag accessoire! Bij Glashangers.nl vind je de mooiste oranje Koningsdag sieraden en accessoires voor een betaalbare prijs!
Je shopt nu heel goedkoop je oranje sieraden bij gebruik van de speciale kortingscode: "KONINGSDAG2016" Je krijgt dan ook nog eens 20% korting* op jouw bestelling!

De mooiste oranje sieraden & accessoires voor Koningsdag hebben we al voor je uitgezocht! Wees er snel bij want alle sieraden en accessoires zijn uniek & éénmalig gemaakt!

Koningsdag 2016 oranje sieraden en accessoires

P.S. PostNL levert géén post op Koningsdag 27 april dus bestel uiterlijk 25 april voor 13:00 uur!
Korting is geldig van 18 t/m 27 april 2016. Korting is niet geldig op verzendkosten en niet in combinatie met andere kortingen/acties. Kortingscode kan alleen worden toegepast bij het afronden van de bestelling.