Ze blijven prachtig, in alle kleuren en variaties, deze unieke glazen hangers van Italiaans Millefiori glas! Kleurrijke glazen bloemetjes of een retro motief van millefiori cirkels, dit Italiaanse glas blijft je betoveren met de fantastische kleuren en figuren.
zwart met groen en turquoise millefiori glashangergroene glazen hanger van millefiori glasmetallic turquoise blauwe glashanger van millefiori glaszwart met witte glashanger van millefiori glas

Bij Glashangers.nl kun je een grote collectie van Millefiori glashangers bewonderen, elke hanger is uniek en een eenmalig ontwerp uit eigen glasatelier. Koop je een sieraad bij Glashangers dan weet je zeker dat je een item koopt dat uniek is en met veel liefde is gemaakt! Heb je voorkeur voor een bepaalde kleurstelling of wil je een specifieke afmeting/model? Je mag altijd contact opnemen voor een glazen sieraad in opdracht! 

Tijdelijk krijg je 25% korting op alle Millefiori Glashangers. De korting is geldig van 31 maart t/m 7 april 2016 en wordt automatisch verrekend in de winkelwagen.