Er is een prachtige nieuwe collectie glazen ringen online gekomen! 
Nu ook verstelbare ringen van hoogwaardig RVS/edelstaal! 

Verschillende soorten glas
Exclusieve ringen gemaakt van gekleurd glas. Elke ring heeft een glazen pronkstukje, handgemaakt met de glasfusing techniek (warm glas versmelten) in eigen glasatelier. We gebruiken alleen het mooiste art glass voor de sieraden met de meest fraaie kleuren en patronen. Het is speciaal glas en daarom kostbaarder, maar in de sieraden zie je dat direct terug; heldere intense kleuren, bijzondere motiefjes, gave patronen en kleurencombinaties die je nergens anders ziet! Glas verkleurt niet en geeft prachtige spelingen met het licht! Daarom zijn glazen ringen ook altijd fantastische blikvangers aan je handen! Het kan een simpele basic oufit al prachtig ophalen.
We gebruiken voor de ringen Italiaans millefiori glas, effen helder & opaal gekleurd glas, maar ook dichroide glas.
Elke ring wordt volledig met de hand gemaakt. Geen massa-productie maar unieke ontwerpen waar je je mee kan onderscheiden!

Verstelbare ringen
De ringen zijn allemaal verstelbaar. De ringen zijn opengewerkt aan de achterkant/onderkant waardoor je de ring kan verstellen. Knijp je de delen naar elkaar toe of over elkaar heen dan wordt de ring smaller, trek je de delen iets uit elkaar wordt de ring groter. Vrijwel alle ringen hebben een binnendiameter van 17-18 mm. Dit is de maat zonder te verstellen.
ringmaat 17 mm glazen ring rvs

Kinderringen
Voor kleine dames zijn er ook schattige ringen met bloemetjes en felle kleurtjes. De ringen voor kinderen zijn ook verstelbaar zodat vrijwel alle kinderen de ringen passen. Zonder te verstellen heeft de kinderring een binnendiameter van 14 mm. De kinderringen zijn verstelbare verzilverde ringen met een unieke glazen cabochon uit eigen atelier. De glazen cabochons op de ringen zijn klein en zeer degelijk (volledig versmolten) en daarom vrijwel onverwoestbaar. Elke kinderring is uniek! De kinderringen zijn perfect te combineren met een paar glazen oorknopjes (rvs/hypoallergeen). Een origineel sieraden setje om cadeau te geven voor een kinderverjaardag. Welk meisje houdt er nou niet van mooie sieraden?

RVS ringen
Sinds kort hebben we ook RVS verstelbare glazen ringen. Dit zijn mooie edelstalen ringen met een glazen cabochon uit ons eigen glasatelier. Het zijn verstelbare ringen dus je kan de ringmaat aanpassen aan je vinger.
RVS (316L) is een bijzonder mooi materiaal voor ringen want het verkleurt niet en blijft mooi! De RVS ringen zijn heel goed samen te dragen met een RVS glashanger, RVS ketting en/of RVS oorknopjes. Je kan een volledige RVS sieraden set samenstellen waar je jaren lang plezier van zal hebben.

Blauwe ringen
Blauwe glazen ringen. Blauwe ringen met blauwe vierkantjes, blauwe bloemen, blauw glimmend dichroide glas of gewoon effen gekleurde blauwe ringen. Deze blauwe ringen zijn slechts een kleine preview, in de shop vind je nog veel meer blauwe ringen!
blauwe glazen ring blauw witte vierkantjesblauwe dichroide glazen ringglazen ring blauw groen oranje bronsblauwe millefiori bloemen ringblauwe glazen ring reactief glas


Zilveren ringen
Bijzondere glazen ringen van zilver glas! Dit is kostbaar dichroide glas in een zilveren kleur. Door de zilveren kleur matchen de zilveren ringen ook ontzettend goed bij andere sterling zilveren sieraden die je al draagt. De combinatie van zilver glas met zilveren sieraden is overigens ook erg fraai om te zien. Zoek je een tijdloze glazen ringen die je vaak en lang kan dragen dan zou een zilveren glazen ring een goede keuze zijn.

glazen ring roze zilver zwart glasroze met zilver glas ringzilver blauwe gloed ringmetallic zilver turquoise ringzilver zwarte glazen ring

Multicolor gekleurde ringen
Wij houden wel van een beetje kleur! En als je aan kleur denkt dan denk je al snel aan Italiaans glas! Kleurrijke millefiori bloemen, sterren, hartjes en andere gave figuren! Prachtig kleurrijk glas dat bekend staat om de mooie kleuren en figuren! Wij maken van dit glas ook fraaie eyecatchers! Bekijk hier alle kleurrijke multicolor ringen.
glazen ring met sterrenretro cirkels ringzwart glazen ring met kleurrijke accentenmulticolor bloemen ringzwart glazen ring met gekleurde bloemen

Groene ringen
Groene glazen ringen in verschillende vormen en motieven. Groen effen gekleurd glas met een glinstering of een glazen ring met groene millefiori bloemen! Afhankelijk van je voorkeur kun je hier uit ons grote aanbod groene ringen vast wel iets bijzonders vinden!
effen groene glazen ring mint groengroene dichroide glazen ringdonkergroene glazen ringgroene millefiori bloemen ringgroen turquoise zwarte glazen ring


Tijdelijk 20% korting op alle glazen ringen! Deze actie is geldig van 5 t/m 10 september 2017!

Shop HIER jouw glazen ringen!