Vogels gemaakt van het mooiste glas! Suncatchers van glas om op te hangen in de tuin, maar ook fantastische versiering van je balkon, keuken, babykamer of woonkamer! De vrolijke kleuren en schitteringen trekken direct de aandacht!
blauw met rode glazen vogelroze gele vogel van glaskleurrijke vogel van glas handgemaakte vogelhangerglazen vogel met sprieten en een sierlijke staart

bekijk hier alle vogels

Afgelopen weken zijn er vele kleurrijke vogeltjes in de shop bijgekomen. Vogels in roze en rode kleuren, maar ook blauwe vogels, groene vogels, vogels met "sprieten", luxe dichroide vogels en ga zo maar door. Je kan in elke kleur wel wat vinden. Weet je niet welke kleur vogel je het mooiste vindt? Er zijn ook multicolor gekleurde vogels, die zijn zo kleurrijk, die passen overal bij!  

Vooral nu met het mooie weer is het zo geweldig om de vogels te zien schitteren. Je kan een paar vogels bij elkaar hangen voor het raam of onder elkaar in een boom/struik in de tuin. Er zijn ook vogels die juist heel mooi uitkomen tegen een stenen muur. Gebruik je fantasie, je kan deze vogels op vele plekjes in huis ophangen om de boel op te fleuren!

gekleurde glazen vogel van glaskado idee vogels met vetbolletjes voor de tuinblauw groene glazen vogel om op te hangen in de tuin

De afmeting van de meeste vogels is ongeveer 12 cm. van de snavel tot het puntje van zijn staart. Deze vogels worden het meest verkocht, maar voor degene die echt wat opvallends willen zijn er ook grote glazen vogels gemaakt. Achter de naam van de grote vogels staat dan "L"  of "XL". Zo kan je snel de afmeting zien. 
Elk vogeltje wordt volledig met de hand gemaakt en is een compositie van diverse kleuren en soorten glas. Er zijn met glas hele mooie effecten te bereiken, zo zijn er bijvoorbeeld ook vogels gemaakt met speciale bubbels en luchtbellen in het glas. En door het glas op een bepaalde manier te smelten krijg je bij sommige vogels een "mozaiek" patroon. kleurrijke mozaiek vogel van glasturquoise luchtbellen vogel van glasblauwe mozaiek vogel van glasroze lila vogeltje van glas

Elk vogeltje is handgemaakt in eigen atelier en van elke vogelhanger is er maar 1 uniek exemplaar gemaakt.
Zoek je een andere kleur/afmeting/variant? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een glazen vogel in opdracht!

TIP:  Shop ook een bijzonder cadeau voor je broer/neef/vriend/vriendin/moeder/buurvrouw vanaf €75,- is de pakketverzending GRATIS binnen Nederland.

alle vogels bekijken