Ja!!! Het is bijna zover! 30 juni 2018 zwangerschapsverlof!

Het is een moeilijke beslissing geweest, omdat Glashangers.nl toch echt wel "mijn ding" is waar ik al mijn liefde en energie in steek en dan is het nogal wat. Maar ik heb tóch besloten om het te doen: Glashangers.nl gaat dicht vanaf 30 juni t/m 19 oktober. In deze periode is het niet mogelijk om bestellingen te plaatsen of aanvragen te doen.

Bij de vorige zwangerschap heb ik door gewerkt tot een paar dagen voor de bevalling en zat ik een week erna alweer te werken aan de website, maar dat is me eerlijk gezegd toch wel slecht bevallen. Dit keer dus écht verlof en geen werk. Heerlijk ontspannen en rust nemen, alles voorbereiden en even de focus op hele andere (belangrijke) dingen. Máár ook een mooie gelegenheid om met een frisse blik naar de webshop te kijken en de toekomst...wie weet!

Om al mijn gewaardeerde klanten te bedanken voor het geduld en ter compensatie voor het ongemak heb ik besloten om een MEGA SALE te houden tot aan mijn verlof.  

Je krijgt 30% KORTING op ALLES!!! van 29 mei t/m 29 juni 2018 bij gebruik van 
de kortingscode "SALE30"

Ja ALLES in mijn webshop! Dus ook op grote werken zoals schalen en staande objecten, vrolijke vogel suncatchers, luxe sieraden en ga zo maar door! Echt ALLES dus!

Heb je nog een uniek glaskunst cadeau nodig voor dat ene feestje, verjaardag, jubileum, diploma feestje, huwelijk, sinterklaas, kerst? Sla ze nu in! Deze kans krijg je niet weer!

Actievoorwaarden:
Deze kortingsactie is geldig van 29 mei t/m 29 juni 2018. Alleen bij gebruik van de kortingscode; "sale30" bij het afronden van de bestelling wordt de korting verrekend. De korting is NIET achteraf te verrekenen. De korting is niet van toepassing op verzendkosten.