Artikelpagina
Glazen Cactus "Pachycereus"

Groene cactus van speciaal glas met een gele bloem en bubbels tussen het glas!
Groene cactus van speciaal glas met een gele bloem en bubbels tussen het glas! Glazen Cactus "Pachycereus"

Normale prijs: € 16,95

SALE € 7,50

Glazen Cactus "Pachycereus" is verkrijgbaar per 1

Groene cactus van speciaal glas met een gele bloem en bubbels tussen het glas! Glazen decoratie cactus in bloempot uit eigen glasatelier! Unieke cactus compleet in pot en met grijs siergrind. Geschikt voor huis en tuin!
Afmeting cactus incl. pot ca. 8 cm. hoog x 4,3 cm. breed.
Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde van de cactus.

Beschrijving

Groene cactus van speciaal glas met een gele bloem en bubbels tussen het glas! Exclusieve decoratie! Dé decoratie woontrend van dit moment! Cactus gemaakt door middel van glasfusing uit eigen glasatelier!
Deze cactus is gemaakt van speciaal helder glas met tussen de glaslagen prachtige effecten met groene bellen. De cactus heeft ook een mooie gele bloem en natuurlijk rondom mooie stekels! De cactus is een plantensteker en staat in een terracotta bloempotje met mooi grijs siergrind.
Je kan deze bloempot met cactus overal neerzetten in huis, maar buiten zou ook mogelijk zijn aangezien glas weerbestendig is. Zet je er een lichtje/kaarsje achter dan komt het glas van de cactus nog veel mooier uit! Ook bijvoorbeeld in de vensterbank waar het glas het licht kan "vangen" komt glas altijd mooier uit!

Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde van de cactus.

Totale afmeting is ca. 8 cm. hoog, breedte is ca. 4,3 cm.
Uniek eenmalig gemaakt object weg=weg!

ARTIKELNUMMER
GF0037
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Groen

Moment...