Artikelpagina
Luxe Glashanger Yellow Glamm

Unieke gele glazen hanger handgemaakt van speciaal glas in eigen atelier.
Unieke gele glazen hanger handgemaakt van speciaal glas in eigen atelier. Gele glazen hanger handgemaakt van speciaal glas.
€ 14,95
Luxe Glashanger Yellow Glamm is verkrijgbaar per 1

Gele glazen hanger handgemaakt van speciaal glas. Heldere glashanger die veranderd van kleur afhankelijk van de ondergrond waarop deze gedragen wordt. Draag je deze hanger op de huid dan krijg je blauw, groen, oranje en roze tinten te zien in de hanger. Uniek handwerk uit eigen atelier!

Afmeting hanger ca. 4,3 x 2,9 cm.

Exclusief ketting.

Verzilverd nikkelvrij oogje.

Beschrijving

Gele glazen hanger handgemaakt van speciaal glas. Heldere glashanger van geel glas waarvan de kleuren veranderen afhankelijk van de ondergrond waarop deze gedragen wordt. Draag je deze hanger op de huid dan krijg je blauw, groen, oranje en roze tinten te zien in de hanger. Uniek handwerk uit eigen atelier!
Mooie glazen hanger van helder geel glas met diverse lagen dichroide glas met een subtiele groene, blauwe, roze en oranje gloed. Erg mooie hanger die ook nog een beetje kleurt naar de kleding waar hij bij gedragen wordt. Erg bijzonder om te zien. In het echt nog veel mooier dan op de foto!
Aan deze heldere gele glashanger zit een verzilverd metalen oogje (nikkelvrij) waarmee de hanger aan een ketting gedragen kan worden.


Er is ook een bijpassend paar oorbellen van hetzelfde dichroide glas!

ARTIKELNUMMER
DH0481
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Geel

Moment...