Artikelpagina
Theetipje Stripings

Gestreept glazen schaaltje van groen met bruin gestreept glas.
Gestreept glazen schaaltje van groen met bruin gestreept glas. gestreept glazen schaaltje persoonlijk gesigneerd
€ 15,95
Theetipje Stripings is verkrijgbaar per 1

Gestreept glazen schaaltje van groen met bruin gestreept glas. Uniek eenmalig klein glazen schaaltje. Schaaltje voor theezakjes, sieraden, bonbons, saus, petit fours etc etc....
Afmeting 7,7 x 7,7 cm.
Hoogte ca. 1,9 cm.
Persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde


Verzending met pakketpost

Beschrijving

Gestreept glazen schaaltje van groen met bruin gestreept glas. Uniek eenmalig klein glazen schaaltje. Handgemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen glasatelier.
Het schaaltje is vierkant en loopt af naar het midden. De hoogte is 1,9 cm. aan de rand en de zijden zijn ongeveer 7,7 cm. x 7,7 cm. Dit unieke groen-bruin-witte gestreepte schaaltje is gemaakt van opaal wit glas met diverse tinten groen en bruin gecombineerd met helder glas. Onderzijde is effen creme wit met lichte turquoise "vegen". Aan de onderkant is het schaaltje persoonlijk gesigneerd.

Dit fraaie gestreepte schaaltje is een origineel cadeau om te geven, maar ook perfect natuurlijk om jezelf mee te verwennen! Je kan het ook combineren met een bijpassende grote glazen schaal!
Je kan dit prachtige gestreepte schaaltje gebruiken voor allerlei toepassingen! Bijvoorbeeld als sieraden schaaltje op je nachtkastje, maar ook als bonbon schaaltje, theetipje, schaaltje voor een petit four of (dip)saus schaaltje

Alle glazen theetipjes uit de webshop zijn stapelbaar! Schaaltjes kunnen in de vaatwasser maar met de hand afwassen is altijd beter.

ARTIKELNUMMER
TT0085
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Bruin, Groen

Moment...