Artikelpagina
Glashanger Fall Composition

Handgemaakte glashanger van oranje, turquoise en bruin gekleurd glas.
€ 11,95

Handgemaakte glashanger van oranje, turquoise en bruin gekleurd glas. Glazen hanger voor aan een ketting.
Exclusieve glasfusing uit eigen atelier.
Afmeting ca. 4,4 x 1,9 cm.
Excl. ketting

Deze turquoise-oranje-bruine glashanger kan gedragen worden aan vrijwel alle kettingen uit onze shop.

Beschrijving

Handgemaakte glashanger van oranje, turquoise en bruin gekleurd glas. Deze glashanger bestaat uit laagjes speciaal oranje-bruin-turquoise gekleurd glas en een laag transparant helder glas. Volledig met elkaar versmolten d.m.v. de glasfusing techniek tot een unieke glashanger om te dragen aan een ketting. Aan deze handgemaakte hanger zit een verzilverd oogje (nikkelvrij) met een opening van 5 x 3 mm. geschikt voor kettingen met een maximum sluiting van 3 mm.
Deze unieke oranje-turquoise-bruine glashanger is handgemaakt in het eigen glasatelier van Glashangers.nl. Gemaakt in een speciale glasoven bij temperaturen van ruim 800 graden gedurende een stookproces van ruim 16 uur. Van deze glazen hanger is er maar één exemplaar gemaakt, dus exclusiviteit gegarandeerd en weg= dus ook écht weg!
Een fraaie glazen hanger om kado te geven aan je moeder, vriendin of zus, maar ook een bijzondere hanger om jezelf mee te verwennen! Door de vele tinten prachtig te combineren met diverse oranje, turquoise en bruine outfits.
Excl. ketting


Bijpassende glazen sieraden zoals een ring of een paar oorbellen zijn ook verkrijgbaar in de shop!

ARTIKELNUMMER
GH0194
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Bruin, Oranje, Turquoise

Moment...