Artikelpagina
Hanger foto in glas! Colourful Bulldog

Kleurrijke glazen tegel met foto van een hond in glas (Engelse bulldog). Unieke glazen hanger met foto; ook in opdracht!
€ 29,95
Hanger foto in glas! Colourful Bulldog is verkrijgbaar per 1

Handgemaakte kleurrijke glazen hanger met een foto van een engelse bulldog in het glas.
Afmeting ca. 12,5 x 13,5 cm.


Ook in opdracht gemaakt!

Beschrijving

Handgemaakte kleurrijke glazen hanger met een foto van een engelse bulldog in het glas.


Een bijzondere fraaie hanger handgemaakt van opaal lichtblauw glas met een prachtige omlijsting van diverse kleurrijke glas. In het glas is een foto aangebracht van een zittende Engelse Bulldog. De print is in sepia.


De gehele hanger is gemaakt van exclusief kwaliteitsglas. Deze unieke hanger is gemaakt door middel van glasfusing. De foto van de hond is volledig in het glas gebrand bij temperaturen van 800 graden in een speciale glasoven. De foto en alle andere kleuren van deze hanger zijn echt in het glas gebrand zodat deze nooit vervagen,verkleuren of slijten.

Deze kleurrijke bulldog hanger heeft een bovenaan een "oogje" waarmee je hem kan ophangen. Zowel voor het raam als aan de muur zal dit unieke glazen object prachtig staan. Je kan hem ook neerzetten op een wandbord. Deze bijzondere bulldog raamhanger is met veel passie voor glas gemaakt in eigen atelier! Dit is een uniek en éénmalig object!
Afmeting glazen hanger is ca. 12,5 x 13,5 cm.


We maken ook glaskunst in opdracht! Of het nou glazen sieraden zijn, accessoires of een glazen schaal we kunnen alles voorzien van een foto in glas! 

ARTIKELNUMMER
HT0105
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...