Artikelpagina
Kerstboom Waxinelichthouder Colors

Decoratieve kaarsen standaard voor kerst met glasfusing kerstboom en kerstster. Exclusieve kleurrijke glasfusing.
Decoratieve kaarsen standaard voor kerst met glasfusing kerstboom en kerstster. Exclusieve kleurrijke glasfusing. Handgemaakte kaarsenhouder voor kerst met multicolor kerstboom en ster Kaarsenhouder voor kerst met kleurrijke glasfusing
€ 49,95
Kerstboom Waxinelichthouder Colors is verkrijgbaar per 1

Decoratieve kaarsen standaard voor kerst met glasfusing kerstboom en kerstster. Exclusieve kleurrijke glasfusing uit eigen atelier!
Afmeting ca. 60 cm. hoog x 34 cm. breed

Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde van de kerstboom.

Beschrijving

Decoratieve kaarsen standaard voor kerst met glasfusing kerstboom en kerstster. Exclusieve kleurrijke glasfusing uit eigen atelier!
Unieke witte metalen "geschuurde vintage" kaarsenhouder geschikt voor waxinelichtjes met een handgemaakte glazen kerstboom en kerstster gemaakt van prachtige kleurrijke glassoorten. Naast de kerstboom zitten in totaal 4 waxinelichthouders geschikt voor een waxinelichtje. Van deze unieke kerstboom is er maar 1 gemaakt exclusief door Glashangers.nl Weg=weg!
Plaats deze glazen kerstversiering in de vensterbank of een andere plekje in het licht en het gekleurde glas zal het licht prachtig laten doorschijnen. De foto doet eigenlijk geen recht aan deze prachtige glazen kerstboom. In het echt is het gekleurde glas veel mooier en sprekender!
Deze mooie glazen kerstboom is gesigneerd aan de achterzijde.

Totale hoogte ca. 60 cm.
Breedte ca. 34 cm.

ARTIKELNUMMER
GF0017
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...