Artikelpagina
Kerstboom Waxinelichthouder Colorful Christmas

Glazen kerstboom van kleurrijk glas met waxinelichthouders. Exclusieve kerst decoratie van speciaal glas!
Glazen kerstboom van kleurrijk glas met waxinelichthouders. Exclusieve kerst decoratie van speciaal glas! Kleurrijke glasfusing kerstboom met alle kleuren van de regenboog! Fraaie kerstboom decoratie van glas!
€ 49,95
Kerstboom Waxinelichthouder Colorful Christmas is verkrijgbaar per 1

Glazen kerstboom van kleurrijk glas met waxinelichthouders. Exclusieve kerst decoratie van speciaal glas! Sfeervolle metalen kerstdecoratie met exclusieve kleurrijke glasfusing uit eigen atelier!
Afmeting ca. 60 cm. hoog x 34 cm. breed

Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde van de kerstboom.

Beschrijving

Glazen kerstboom van kleurrijk glas met waxinelichthouders. Exclusieve kerst decoratie van speciaal glas met 4 waxinelichthouders. Sfeervolle kerstdecoratie met exclusieve kleurrijke glasfusing uit eigen atelier!
Unieke witte "geschuurde" metalen kaarsenhouder voor waxinelichtjes met een handgemaakte glazen kerstboom en kerstster gemaakt van prachtig gekleurd glas. Naast de kerstboom zitten in totaal 4 waxinelichthouders geschikt voor een waxinelichtje. Van deze unieke kerstboom is er maar 1 gemaakt exclusief door Glashangers.nl Weg=weg!
Plaats deze glazen kerstversiering in de vensterbank of een andere plekje in het licht en het gekleurde glas zal het licht prachtig laten doorschijnen. De foto doet eigenlijk geen recht aan deze prachtige glazen kerstboom. In het echt is het gekleurde glas veel mooier en sprekender!
Deze bijzondere glazen kerstboom is gesigneerd aan de achterzijde.

Totale hoogte ca. 60 cm.
Breedte ca. 34 cm.

ARTIKELNUMMER
GF0021
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...