Artikelpagina
Schaal Sea World

Unieke handgemaakte glazen schaal met vissen, zeester en planten. Glasfusing schaal uit eigen atelier.
Unieke handgemaakte glazen schaal met vissen, zeester en planten. Glasfusing schaal uit eigen atelier. Fraaie gewelfde rechthoekige schaal handgemaakt van gekleurd glas met vissen. Glazen gewelfde schaal met vissen. Glasfusing schaal met mooie kleurrijke vissen. Fraaie gewelfde rechthoekige schaal handgemaakt van glas in eigen atelier. Zijaanzicht. Onderkant van de schaal met vissen. Afgewerkt met rubberen stootdopjes. Glazen schaal met vissen. Persoonlijk gesigneerd aan de rand aan de onderzijde.
€ 134,95

Rechthoekige gewelfde glazen schaal met vissen, zeester en planten. Glasfusing schaal gemaakt van kleurrijk glas.
Unieke glazen schaal handgemaakt in eigen glasatelier!
Afmeting ca. 27 x 20 cm.
Hoogte tot aan de rand ca. 4,5 cm.
Gewicht: 715 gram

De schaal is afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes en is gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.

Beschrijving

Rechthoekige gewelfde glazen schaal met vissen, zeester en planten. Glasfusing schaal gemaakt van kleurrijk glas. Unieke glasfusing schaal handgemaakt in eigen atelier. De schaal is gemaakt van helder glas met een prachtig onderwaterwereld tafereel met diverse kleurrijke vissen, een zeester, sierlijke planten en zeewier en meer mooie details. Een kleurrijke schaal gemaakt van diverse soorten helder en opaal glas. Een echte blikvanger in elk interieur door de fantastische heldere kleuren en de vele details! De foto's doen eigenlijk geen recht aan deze schaal, in het echt is de schaal veel mooier en zijn de kleuren sprekender!

Deze exclusieve schaal is een uniek en éénmalig ontwerp. De vorm is rechthoekig en heel mooi gewelfd net zoals de golven in de zee. Gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen glasatelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gestookt volgens een specifiek stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt tot 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld tot wel 24 uur. Compleet handwerk uit eigen atelier.

De schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant van de schaal en afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes.


Afmeting schaal ca. 27 x 20 cm.

Gewicht ca. 715 gram.

Hoogte aan de rand ca. 4,5 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0025
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...