Artikelpagina
Schaal Blue Squares

Exclusieve blauw-witte glazen schaal. Rechthoekige glazen schaal van Moretti vierkantjes in blauw-wit.
Exclusieve blauw-witte glazen schaal. Rechthoekige glazen schaal van Moretti vierkantjes in blauw-wit. Blauw witte rechthoekige schaal van Italiaans Moretti glas! Handgemaakte glasfusing schaal. Onderzijde blauw-witte glazen schaal. Afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes en gesigneerd aan de onderzijde van de rand van de schaal.
€ 59,90
Schaal Blue Squares is verkrijgbaar per 1

Exclusieve blauw-witte glazen schaal. Rechthoekige glazen schaal van Moretti vierkantjes in blauw-wit.
Handgemaakt door middel van glasversmeling (glasfusing) in eigen glasatelier!
Afmeting ca. 23 x 13 cm. Hoogte ca. 2,7 cm. aan de rand
Gewicht: 460 gram

De schaal is afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes en persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.

Degelijk verpakt en verzending met pakketpost.

Beschrijving

Exclusieve blauw-witte glazen schaal. Rechthoekige glazen schaal van Moretti (Italiaans glas) vierkantjes in blauw-wit. De schaal is gemaakt van een helder glas basis met op het glas duizenden(!!!) kleine blauw met witte vierkantjes. Ontzettend veel werk heeft het gekost om al deze vierkantjes te snijden en te plaatsen. De kleine blauw-witte vierkantjes worden onderbroken door grote blauw-witte vierkant gestapeld laagjes glas. Een moderne schaal met een speels effect. Deze fraaie schaal is een echte blikvanger in elk interieur. In het echt is deze schaal en de kleuren veel sprekender!

Deze exclusieve blauw witte schaal is een uniek en éénmalig ontwerp. Volledig handgemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gestookt volgens een specifiek stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 16 tot 24 uur

Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant van de schaal en afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes.


Afmeting schaal ca. 23 x 13 cm.

Gewicht ca. 460 gram.

Hoogte aan de rand ca. 2,7 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0021
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw, Wit

Moment...