Artikelpagina
Schaal Blue FreeForm

Blauwe glazen schaal gemaakt van heldere glassoorten. Opengewerkte Schaal uit eigen atelier.
Blauwe glazen schaal gemaakt van heldere glassoorten. Opengewerkte Schaal uit eigen atelier. Blauwe schaal van helder glas. Handgemaakt in eigen atelier. Unieke glazen schaal in blauw tinten. Onderzijde gesigneerd.
€ 34,95

Blauwe glazen schaal gemaakt van heldere glassoorten.
Unieke opengewerkte schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 12,4 x 12 cm. Hoogte ca. 4,2 cm.
Gewicht: 166 gram

De schaal is gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.

Beschrijving

Blauwe glazen schaal gemaakt van heldere glassoorten. Opengewerkte Schaal uit eigen atelier. De schaal is gemaakt van diverse soorten helder glas in diverse blauwe en turquoise tinten. Een fraai schaaltje dat een echte blikvanger is in elk interieur door de fantastische heldere kleuren! In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender!

Deze exclusieve blauwe opengewerkte schaal is een uniek en éénmalig ontwerp. Ambachtelijke gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gefused volgens een bepaald stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 16 uur. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal.

Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant van de schaal en afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes.


Afmeting schaal ca. 12,4 x 12 cm.

Gewicht ca. 166 gram.

Hoogte aan de rand ca. 4,2 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0010
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw

Moment...