Artikelpagina
Theetipje Blue Stars

Vierkant helder glazen schaaltje met blauwe sterren!
Vierkant helder glazen schaaltje met blauwe sterren! Theetipje Blue Stars
€ 14,95
Theetipje Blue Stars is verkrijgbaar per 1

Vierkant helder glazen schaaltje met blauwe sterren! Uniek klein glazen schaaltje. Schaaltje voor theezakjes, sieraden, bonbons, saus, petit fours etc etc....
Afmeting 7,4 x 7,5 cm.
Hoogte ca. 1,9 cm.
Persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde


Verzending met pakketpost

Beschrijving

Vierkant helder glazen schaaltje met blauwe sterren! Uniek eenmalig klein glazen schaaltje. Handgemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen glasatelier.
Het schaaltje is vierkant en loopt af naar het midden. De hoogte is 1,9 cm. aan de rand en de zijden zijn ongeveer 7,4 cm. x 7,5 cm. Dit unieke blauwe "sterren" schaaltje is gemaakt van helder transparant glas met diverse blauwe millefiori sterren. Aan de onderkant is het schaaltje persoonlijk gesigneerd.

Dit fraaie blauwe schaaltje is een origineel cadeau om te geven, maar ook perfect natuurlijk om jezelf mee te verwennen! Je kan het ook combineren met een bijpassend glazen roerstaafje. Ook leuk om kado te geven aan een theeliefhebber!
Je kan dit kleine glazen schaaltje gebruiken voor allerlei toepassingen! Bijvoorbeeld als sieraden schaaltje op je nachtkastje, maar ook als bonbon schaaltje, theetipje, schaaltje voor een petit four of (dip)saus schaaltje

Alle glazen theetipjes uit de webshop zijn stapelbaar! Schaaltjes kunnen in de vaatwasser maar met de hand afwassen heeft de voorkeur.

ARTIKELNUMMER
TT0086
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw

Moment...