Artikelpagina
Schaal Southwest Swirls

Exclusieve design schaal van speciaal oranje-bruin-turquoise glas. Handgemaakte glazen schaal uit eigen atelier.
Exclusieve design schaal van speciaal oranje-bruin-turquoise glas. Handgemaakte glazen schaal uit eigen atelier. Oranje-bruin-turquoise glazen schaal. Afm. 43 x 11 cm. Glasfusing design schaal Langwerpige schaal van gekleurd oranje-wit-bruin-turquoise glas! Unieke schaal! Lange "boot" schaal van kleurrijk oranje-bruin-turquoise swirl glas! Fantastische schaal voor appels of stokbrood! Onderzijde glazen schaal "Southwest Swirls" persoonlijk gesigneerd en met rubberen stootdopjes afgewerkt.
€ 124,95
Schaal Southwest Swirls is verkrijgbaar per 1

Exclusieve design schaal van speciaal oranje-bruin-turquoise glas. Langwerpige schaal gemaakt van speciaal glas.
Unieke glazen schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 43 x 11 cm. Hoogte ca. 3,7 cm.
Gewicht: 769 gram

De schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde aan de rand en aan de onderzijde zijn beschermende rubberen stootdopjes aangebracht.

Beschrijving

Exclusieve design schaal van speciaal oranje-bruin-turquoise glas. Handgemaakte glazen schaal uit eigen atelier. Deze fantastische schaal is gemaakt van speciaal glas bestaande uit prachtige tinten oranje, bruin, turquoise, groen en wit. Een echte blikvanger in elk interieur door de fantastische kleurencombinaties! In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender en is de schaal nog veel mooier!
Je kan de schaal heel mooi gebruiken als eyecatcher op een salontafel, maar het is ook een hele functionele (en luxe) schaal voor bijvoorbeeld een stokbrood of een aantal appels. Heel divers te gebruiken, maar ook heel fraai zonder inhoud!

Deze exclusieve oranje-turquoise-bruine schaal is een uniek en éénmalig ontwerp, er is er maar 1 van gemaakt en kan ook niet meer een tweede keer gemaakt worden! Ambachtelijke gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een glasoven gefused volgens een speciaal stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 16 uur. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal. Er zijn ook bijpassende kleine schaaltjes verkrijgbaar, te vinden in de categorie "Theetipjes".

Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant aan de rand van de schaal.


Afmeting schaal ca. 43 x 11 cm.

Gewicht ca. 769 gram.

Hoogte aan de rand ca. 3,7 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0012
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Bruin, Oranje, Turquoise

Moment...