Artikelpagina
Schaal Beerenburg Bottle

Glazen flessen schaal van een groene Beerenburger fles. Unieke serveerschaal voor hapjes!
Glazen flessen schaal van een groene Beerenburger fles. Unieke serveerschaal voor hapjes! Gesmolten fles serveerschaal voor hapjes. Unieke flessenschaal gemaakt van een Beerenburg drankfles. Glazen groene drankfles gesmolten tot schaal. Unieke hapjesschaal of serveerschaal voor een verjaardag!
€ 19,95
Schaal Beerenburg Bottle is verkrijgbaar per 1

Glazen flessen schaal van een groene Beerenburger fles.
Unieke serveerschaal voor hapjes! Een prachtige gesmolten fles als schaal voor hapjes, chips, kaas, nootjes, waxinelichtjes etc.
Glazen drankfles schaal gemaakt door middel van glasversmeling (glasfusing).
Unieke eenmalig gemaakte schaal uit eigen glasatelier!
Gewicht ca. 488 gram
Afmeting ca. 30 cm.

Handwas aanbevolen

Degelijk verpakt en verstuurd met pakketpost

Beschrijving

Glazen flessen schaal van een groene Beerenburger fles. Unieke serveerschaal voor hapjes! Gebruik deze schaal als ludieke eyecatcher op tafel, maar door de gebogen vorm ook een perfecte schaal voor snacks, hapjes, nootjes, olijfjes, een blokje kaas, etc. Leuk om cadeau te geven op een verjaardag met wat lekkere hapjes erbij. Je kan de schaal fles ook gebruiken als unieke waxinelichthouder.
De schaal is gemaakt van een mooie grasgroene Sonnema Beerenburg fles en gesmolten in de vorm van een schaal. Een leuk detail is de dop die nog op de fles zit. Handgemaakt in eigen atelier. Om tot dit ontwerp te komen is deze schaal in een speciale glasoven gefused volgens een bepaald stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 14-24 uur. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal.

Gewicht ca. 488 gram
Afmeting ca. 30 cm.

Handwas aanbevolen

Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0040
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Groen

Moment...