Artikelpagina
Schaal Color Mozaiek

Kleurrijke glazen schaaltje van prachtig gekleurd glas. Diep glasfusing kommetje van vrolijk gekleurd glas.
Kleurrijke glazen schaaltje van prachtig gekleurd glas. Diep glasfusing kommetje van vrolijk gekleurd glas. Prachtig gekleurd glas schaaltje gemaakt met glasfusing! Uniek schaaltje/kommetje! Kleurrijke glazen schaal van allerlei mooie kleuren glas. Onderzijde glazen schaaltje. Gesigneerd en met rubberen stootdopjes afgewerkt.
€ 45,95

Kleurrijke glazen schaaltje van prachtig gekleurd glas. Diep glasfusing kommetje van vrolijk gekleurd glas. Glazen kommetje van speciale glassoorten gemaakt door middel van glasversmeling (glasfusing)
Unieke schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 12 x 12 cm. Hoogte ca. 4,4 cm. (hoogste punt aan de rand)
Gewicht: 196 gram

De schaal is afgewerkt met rubberen stootdopjes en is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde in het midden.

Beschrijving

Kleurrijke glazen schaaltje van prachtig gekleurd glas. Diep glasfusing kommetje van vrolijk gekleurd glas. De schaal is gemaakt van diverse soorten helder en opaal glas in fantastische "felle" kleuren roze, , groen, geel, oranje, rood, blauw, zalmroze, lila en paars. Kortom; alle kleuren van de regenboog! Een fraai diep schaaltje dat een echte blikvanger is in elk interieur. In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender!

Dit exclusieve gekleurde schaaltje is een uniek en éénmalig ontwerp. Ambachtelijk gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere dagen in een speciale glasoven gefused volgens een bepaald stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden.

Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant van de schaal en afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes.


Afmeting schaal ca. 12 x 12 cm.

Gewicht ca. 196 gram.

Hoogte aan de rand ca. 4,4 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0030
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...