Artikelpagina
Schaal Many Faces

Kleurrijke glazen schaal met allerlei gezichten in het glas. Unieke design schaal uit eigen atelier.
Kleurrijke glazen schaal met allerlei gezichten in het glas. Unieke design schaal uit eigen atelier. Handgemaakte schaal van kleurrijk glas met grappige figuren! Glasfusing schaal met prachtige figuren in het glas. Allerlei gezichten gemaakt van speciaal glas. Schaal van speciaal glas met diverse poppetjes in het glas. Gemaakt d.m.v. glasfusing Langwerpige "bootschaal" met kleurrijke glasfusing van allerlei figuren. Zijaanzicht glazen "gezichten" schaal Onderzijde glazen schaal is effen zwart en gesigneerd door de ontwerper aan de rand "Francis Westerhof"
€ 124,95

Kleurrijke glazen schaal met allerlei gezichten in het glas. Langwerpige gekleurde schaal met grappige figuren.
Unieke glasfusing schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 32,5 x 11 cm. Hoogte ca. 3,3 cm.
Gewicht: 483 gram

De schaal is gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.

Beschrijving

Kleurrijke glazen schaal met allerlei gezichten in het glas. Unieke design schaal uit eigen atelier. De schaal is gemaakt van diverse soorten gekleurd glas waaronder ook kostbaar dichroide glas. Dit dichroide glas zorgt voor een extra dimensie door de fraaie gloed die het laat zien wanneer het licht over de schaal valt. De gloed in het glas veranderd afhankelijk van de lichtinval, erg bijzonder om te zien. De accenten die met het dichroide glas zijn gemaakt in de gezichten zorgt voor een bijzonder effect. Een echte blikvanger in elk interieur door de fantastische rijke kleurencombinaties! In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender! Je kan de schaal heel mooi gebruiken als eyecatcher op een salontafel, maar het is ook een hele functionele (luxe) schaal voor bijvoorbeeld een stokbrood of een aantal appels. Heel divers te gebruiken, maar ook heel fraai zonder inhoud!

Deze exclusieve "figuren" schaal is een uniek en éénmalig ontwerp. Ambachtelijke gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gefused volgens een speciaal stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 16 tot 24 uur. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal.

Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant aan de rand van de schaal. De onderkant van de schaal is voorzien van beschermende rubberen stootdopjes


Afmeting schaal ca. 32,5 x 11 cm.

Gewicht ca. 483 gram.

Hoogte aan de rand ca. 3,3 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0015
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...