Artikelpagina
Schaal Autumn Swirls

Handgemaakte glazen schaal met oranje, bruine, grijze en turquoise/blauwe tinten.
Handgemaakte glazen schaal met oranje, bruine, grijze en turquoise/blauwe tinten. Handgemaakte schaal van glas in bruin, grijs, oranje en turquoise/blauwe tinten Rechthoekige schaal van bruin met oranje en grijs gekleurd glas. Handgemaakte glasfusing schaal in bruin,grijs, oranje en turquoise tinten.
€ 59,95
Schaal Autumn Swirls is verkrijgbaar per 1

Handgemaakte glazen schaal met oranje, bruine, grijze en turquoise/blauwe tinten.
Unieke glazen schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 23,7 x 13 cm. Hoogte ca. 2,7 cm.
Gewicht: 475 gram

De schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.
Ter bescherming zijn aan de onderzijde rubberen stootdopjes aangebracht.

Beschrijving

Handgemaakte glazen schaal met oranje, bruine, grijze en turquoise/blauwe tinten. Handgemaakte glazen schaal uit eigen atelier. Deze fantastische schaal is gemaakt van speciaal glas bestaande uit prachtige tinten oranje, bruin, turquoise, groen en wit. Een echte blikvanger in elk interieur door de fantastische kleurencombinaties! In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender en is de schaal nog veel mooier!
Je kan de schaal heel mooi gebruiken als eyecatcher op een salontafel, maar het is ook een hele functionele luxe schaal voor bijvoorbeeld een stokbrood, hapjes of fruit.

Deze exclusieve oranje-turquoise-bruine schaal is een uniek en éénmalig ontwerp, er is er maar 1 van gemaakt en kan ook niet meer een tweede keer gemaakt worden! Ambachtelijk gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot dit uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere dagen in een glasoven gestookt volgens een speciaal stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal. Er zijn ook bijpassende kleine schaaltjes verkrijgbaar, te vinden in de categorie "Theetipjes".

Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant aan de rand van de schaal.


Afmeting schaal ca. 23,7 x 13 cm.

Gewicht ca. 475 gram.

Hoogte aan de rand ca. 2,7 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0035
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Bruin, Oranje, Turquoise

Moment...