Artikelpagina
Schaal Pastel Chaos

Unieke vrolijk gekleurde schaal in roze, oranje, blauw, groen en lila tinten.
Unieke vrolijk gekleurde schaal in roze, oranje, blauw, groen en lila tinten. Exclusieve glasfusing schaal van roze, oranje, blauw, groen en lila gekleurd glas. Glazen schaal in roze, oranje, blauw, groen en lila pastel tinten. Handgemaakte glazen schaal in pastel tinten Glazen schaal in pastel tinten, gesigneerd buitenzijde rand. Onderzijde glazen schaal
€ 45,95

Exclusieve glasfusing schaal van roze, oranje, blauw, groen en lila gekleurd glas.
Unieke éénmalige schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 12,3 x 12,2 cm. Hoogte ca. 4,4 cm.
Gewicht: 180 gram

De schaal is gesigneerd aan de buitenkant, aan de rand.

Beschrijving

Exclusieve glasfusing schaal van roze, oranje, blauw, groen en lila gekleurd glas. De schaal is gemaakt van diverse soorten helder en opaal glas in diverse tinten roze, oranje, blauw, groen en lila. Een fraai schaaltje dat een echte blikvanger is in elk interieur door de fantastische kleurencombinatie! In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender! Het is helemaal bijzonder als het licht op het schaaltje valt en de vlakjes helder glas prachtig het licht doorlaten schijnen.

Deze exclusieve schaal is een uniek en éénmalig ontwerp. Ambachtelijk gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gefused. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 16 tot 24 uur. Er is veel tijd en aandacht besteed aan deze schaal.

De schaal is persoonlijk gesigneerd aan de buitenzijde rand. Op de foto staat het niet, maar ook deze schaal wordt netjes afgeleverd met aan de onderzijde transparante rubberen stootdopjes.


Afmeting schaal ca. 12,3 x 12,2 cm.

Gewicht ca. 180 gram.

Hoogte aan de rand ca. 4,4 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0013
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...