Artikelpagina
Schaal Green Special

Groene glazen schaal, handgemaakte glasfusing schaal van het mooiste groen-gele glas.
Groene glazen schaal, handgemaakte glasfusing schaal van het mooiste groen-gele glas. Groene glazen schaal. Unieke glasfusing schaal van het mooiste groene glas. Onderzijde groene glazen schaal Zijkant gesigneerd door ontwerper "Francis Westerhof"
€ 34,95

Groene glazen schaal handgemaakte glasfusing schaal van het mooiste gele en groene glas.
Unieke glazen schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 12,5 x 12 cm. Hoogte ca. 4,5 cm.
Gewicht: 200 gram

De schaal is gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.

Beschrijving

Groene glazen schaal handgemaakte glasfusing schaal van het mooiste groene glas. Unieke eenmalige glasfusing schaal uit eigen atelier. De schaal is gemaakt van meerdere lagen glas, volledig met elkaar versmolten tot een robuuste kleurrijke groen-gele schaal. De schaal bestaat uit diverse soorten helder en opaal glas in diverse gele en groene tinten. Een echte blikvanger is in elk interieur door de fantastische heldere kleuren! In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender!

Deze exclusieve groen-gele schaal is een uniek en éénmalig ontwerp. De vorm is driehoekig en loopt naar de hoeken op. Ambachtelijke gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gefused volgens een bepaald stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 16 tot 24 uur. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal.

Deze groene schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant van de schaal en afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes.


Afmeting schaal ca. 12,5 x 12 cm.

Gewicht ca. 200 gram.

Hoogte aan de rand ca. 4,5 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0016
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Groen

Moment...