Artikelpagina
Schaal Green Miami

Groene glazen schaal. Smalle lange schaal handgemaakt van speciaal groen gekleurd glas.
Groene glazen schaal. Smalle lange schaal handgemaakt van speciaal groen gekleurd glas. Smalle lange glazen schaal van groen glas Groene smalle schaal van groen gekleurd glas. Bovenaanzicht. Smalle langwerpige schaal van groen glas. Licht gebogen schaal van glasfusing.
€ 59,95
Schaal Green Miami is verkrijgbaar per 1

Groene glazen schaal. Smalle lange schaal handgemaakt van speciaal groen gekleurd glas.
Unieke glazen schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 30,5 x 10 cm. Hoogte ca. 3,5 cm.
Gewicht: 427 gram

De schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.
Ter bescherming zijn aan de onderzijde rubberen stootdopjes aangebracht.

Beschrijving

Groene glazen schaal. Smalle lange schaal handgemaakt van speciaal groen gekleurd glas. Handgemaakte glazen schaal uit eigen atelier. Deze stijlvolle schaal is gemaakt van speciaal gemeleerd glas bestaande uit vele groene tinten. Een echte blikvanger in elk interieur. In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender en is de schaal nog veel mooier!
Je kan de schaal heel mooi gebruiken als eyecatcher op een salontafel, maar het is ook een hele functionele luxe schaal voor bijvoorbeeld een stokbrood, hapjes of fruit. Heel divers te gebruiken, maar ook heel fraai zonder inhoud!

Deze exclusieve groene schaal is een uniek en éénmalig ontwerp, er is er maar 1 van gemaakt en kan ook niet meer een tweede keer gemaakt worden! Ambachtelijk gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere dagen in een glasoven gefused volgens een speciaal stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden. Er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal. 
Deze groene schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant aan de rand van de schaal. Aan de onderzijde zijn rubberen stootdopjes gemaakt.

Afmeting schaal ca. 30,5 x 10 cm.
Gewicht ca. 427 gram.
Hoogte aan de rand ca. 3,5 cm.

Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0034
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Groen

Moment...