Artikelpagina
Schaal Wine Bottle RedWine

Gesmolten groene wijnfles schaal uit eigen atelier.
Gesmolten groene wijnfles schaal uit eigen atelier. Wijnfles schaal voor hapjes, waxinelichtjes of andere lekkernijen. De ideale serveerschaal in de vorm van een wijnfles. Wijnfles schaal met sierlijk relief en de kurk nog in de fles! Hapjesschaal of waxinelichthouder gemaakt van wijnflessen. Groene glazen wijnfles schaal. Unieke hapjesschaal of kaarsenhouder.
€ 19,95

Glazen flessen schaal. Gesmolten groene wijnfles schaal met een sierlijke relief en de kurk nog in de fles!
Glasfusing schaal uit eigen atelier. Glazen wijnfles schaal gemaakt door middel van glasversmeling (glasfusing)
Een unieke wijnfles schaal voor hapjes, chips, kaas, nootjes, olijfjes, tapas, waxinelichtjes etc. Maar ook zonder inhoud een prachtig opvallend object voor in huis, op kantoor of in een (wijn)winkel. Leuk om cadeau te geven voor een verjaardag met een paar lekkere hapjes.
Afmeting ca. 34 x 9 cm. Hoogte ca. 5 cm. (t.h.v. de kurk)
Gewicht: 483 gram

De prijs is voor 1 groene glazen flessenschaal, degene die je op de eerste 3 foto's ziet met kurk!
Geleverd excl. decoratie

Beschrijving

Gesmolten groene wijnfles schaal met sierlijk relief en de kurk nog in de fles. Handgemaakt in eigen atelier. Gebruik deze schaal als opvallende eyecatcher op tafel, maar door de gebogen vorm ook een perfecte schaal voor snacks, hapjes, nootjes, olijfjes, een blokje kaas, etc. Leuk om cadeau te geven op een verjaardag met wat lekkere hapjes erbij. Je kan de schaal fles ook gebruiken als unieke waxinelichthouder. Er passen 3 waxinelichtjes in.
De schaal is gemaakt van een mooie heldere olijfgroene wijnfles en gesmolten in de vorm van een schaal. Een leuk detail is dat in de fles een prachtig sierlijk reliëf in het glas te zien is. Handgemaakt in eigen atelier. Om tot dit ontwerp te komen is deze schaal in een speciale glasoven gefused volgens een bepaald stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 14-24 uur. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal.

Afmeting schaal ca. 34 x 9 cm.
Gewicht ca. 483 gram.
Hoogte aan de rand ca. 5 cm. bij de kurk.

LET OP!!! Het gaat om de fles van de eerste 3 foto's met de kurk in de fles

Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0024
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Groen

Moment...