Artikelpagina
Schaal Big Colorful Retro

Grote vierkante glazen schaal met kleurrijke retro patroon. Exclusieve design schaal uit eigen atelier.
Grote vierkante glazen schaal met kleurrijke retro patroon. Exclusieve design schaal uit eigen atelier. Grote glazen schaal met gekleurd vierkant retro glas. Grote gekleurde vierkante schaal van speciaal gekleurd glas. Handgemaakte glasfusing schaal. Gekleurde glazen schaal gemaakt van speciaal glas in alle kleuren van de regenboog. Kleurrijke glazen schaal van prachtig gekleurd glas in retro "vakjes" patroon. Onderzijde glazen schaal is effen zwart en afgewerkt met rubberen stootdopjes. Persoonlijk gesigneerde glazen schaal. Grote glazen schaal van gekleurd glas met veel kleuren! Handgemaakte design schaal. Glasfusing uit eigen atelier.
€ 495,00
Schaal Big Colorful Retro is verkrijgbaar per 1

Grote vierkante glazen schaal met kleurrijk retro patroon. Kleurrijke schaal gemaakt van speciaal glas in alle kleuren van de regenboog.
Unieke éénmalige schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 39 x 38 cm. Hoogte ca. 7 cm. op de hoeken.
Gewicht: 2690 gram

De schaal is gesigneerd aan de onderzijde, aan de rand.

Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verzekerd verstuurd met pakketpost (inbegrepen in de prijs)

Beschrijving

Wat een eyecatcher is deze kleurrijke glazen schaal!!! Echt álle kleuren van de regenboog zitten erin verwerkt en geen enkel vierkantje komt twee keer voor. Voor sommige delen van de schaal zijn wel 9 lagen glas gebruikt. Deze schaal is voor 100% met de hand gemaakt in eigen atelier, echt elk vierkantje is met de hand gesneden en verwerkt. Alleen de mooiste kwaliteit glas is gebruikt voor de schaal en dat zie je ook terug in de heldere en intense kleuren!

De schaal is gemaakt van een basis van opaal zwart glas met diverse soorten helder en opaal glas in o.a. de kleuren; blauw, rood, groen, geel, oranje, bruin, grijs, zwart, paars, wit, roze en lila. Een mooie grote opvallende schaal die aan de randen oploopt tot circa 7 cm. hoogte. Een echte blikvanger in elk interieur door de fantastische kleurencombinaties! In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender en is de schaal veel mooier dan op de foto's is te zien!

Deze exclusieve schaal is een uniek en éénmalig ontwerp. De schaal van de foto is ook echt degene die je krijgt. Volledig handgemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen glasatelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gestookt. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van meer dan 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 24 uur. 

De schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde, aan de rand. De schaal is netjes afgewerkt met aan de onderzijde transparante rubberen stootdopjes.

Afmeting schaal ca. 39 x 38 cm.
Gewicht ca. 2690 gram.
Hoogte aan de rand op de hoeken ca. 7 cm. hoog

Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en (verzekerd) verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0022
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...