Artikelpagina
Schaal Wine Bottle Moscatel

Unieke wijnfles schaal gemaakt van een originele wijnfles met de schroefdop er nog op. Leuke serveerschaal voor hapjes en nootjes!
Unieke wijnfles schaal gemaakt van een originele wijnfles met de schroefdop er nog op. Leuke serveerschaal voor hapjes en nootjes! Heldere glazen wijnfles schaal. Exclusieve serveerschaal gemaakt van een helder transparante wijnfles. Hapjesschaal gemaakt van een wijnfles. Sierlijke wijnfles schaal uit eigen atelier. Hapjesschaal of waxinelichthouder gemaakt van wijnflessen.
€ 19,95
Schaal Wine Bottle Moscatel is verkrijgbaar per 1

Heldere glazen wijnfles schaal met de originele schroefdop er nog op. Exclusieve serveerschaal gemaakt van een helder transparante wijnfles.
Glazen wijnfles schaal gemaakt door middel van glasversmeling (glasfusing) Unieke schaal uit eigen glasatelier!

Een unieke wijnfles schaal voor hapjes, chips, kaas, nootjes, olijfjes, tapas, waxinelichtjes etc. Maar ook zonder inhoud een prachtig opvallend object voor in huis, op kantoor of in een (wijn)winkel. Leuk om cadeau te geven voor een verjaardag met een paar lekkere hapjes.

Afmeting ca. 30 x 11 cm.
Hoogte ca. 6 cm. (bij de dop)
Gewicht: 591 gram

Je krijgt de schaal van de eerste 3 foto's. De prijs is voor 1 heldere glazen flessenschaal.
Geleverd excl. decoratie

Beschrijving

Glazen flessen schaal. Heldere glazen wijnfles schaal. Exclusieve serveerschaal gemaakt van een helder transparante wijnfles met de originele schroefdop er nog op. Gebruik deze schaal als ludieke eyecatcher op tafel, maar door de gebogen vorm ook een perfecte schaal voor snacks, hapjes, nootjes, olijfjes, een blokje kaas, etc. Leuk om cadeau te geven op een verjaardag met wat lekkere hapjes erbij. Je kan de schaal fles ook gebruiken als unieke waxinelichthouder. Er passen 2-3 waxinelichtjes in.
De schaal is gemaakt van een mooie heldere wijnfles en gesmolten in de vorm van een schaal. Een leuk detail is dat de schroefdop nog op de fles zit. Handgemaakt in eigen atelier. Om tot dit ontwerp te komen is deze schaal in een speciale glasoven gefused volgens een bepaald stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 14-24 uur. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal.


Afmeting schaal ca. 30 x 11 cm.

Gewicht ca. 591 gram.

Hoogte aan de rand ca. 6 cm. bij de dop.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0041
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Wit

Moment...