Artikelpagina
Schaal Retro Fun

Heldere glazen schaal met strepen van kleurrijke millefiori bloemen, sterren en cirkels.
Heldere glazen schaal met strepen van kleurrijke millefiori bloemen, sterren en cirkels. Rechthoekige heldere glazen schaal van helder glas met kleurrijke millefiori figuren. Gekleurde glazen schaal met strepen van millefiori glas. Heldere glazen schaal 23,3 x 13 cm. met millefiori retro figuren.
€ 69,95

Heldere glazen schaal met strepen van kleurrijke millefiori bloemen, sterren en cirkels.
Unieke glazen schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 23,3 x 13 cm. Hoogte ca. 2,8 cm.
Gewicht: 411 gram

Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.
Ter bescherming zijn aan de onderzijde rubberen stootdopjes aangebracht.

Beschrijving

Heldere glazen schaal met strepen van kleurrijke millefiori bloemen, sterren en cirkels. Glasfusing schaal uit eigen atelier! Deze kleurrijke millefiori schaal is gemaakt van helder transparant glas en versierd met strepen van honderden kleine gedetailleerde millefiori figuren zoals bloemen, sterren en cirkels. Deze eyecatcher fleurt elk interieur op! In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender en is de schaal nog veel mooier!
Je kan de schaal heel mooi gebruiken als eyecatcher op een salontafel, maar het is ook een hele functionele luxe schaal voor bijvoorbeeld een stokbrood, hapjes of fruit. Heel divers te gebruiken, maar ook heel fraai zonder inhoud!

Deze exclusieve gekleurde gestreepte schaal is een uniek en eenmalig ontwerp, er is er maar 1 van gemaakt! Ambachtelijk gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere dagen in een glasoven gefused volgens een speciaal stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden. Er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal. 
Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant aan de rand van de schaal. Aan de onderzijde zijn rubberen stootdopjes gemaakt.

Afmeting schaal ca. 23,3 x 13 cm.
Gewicht ca. 411 gram.
Hoogte aan de rand ca. 2,8 cm.

Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0033
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...