Artikelpagina
Schaal Wine Bottle Rose

Unieke wijnfles hapjesschaal gemaakt van een echte wijnfles met wolken/sneeuw in de fles!
Unieke wijnfles hapjesschaal gemaakt van een echte wijnfles met wolken/sneeuw in de fles! Heldere glazen wijnfles schaal met decoratieve wolken sneeuw in de fles! Heldere wijnfles schaal met aparte wolken sneeuw in de fles. Een winterse flessenschaal voor hapjes! Hapjesschaal of waxinelichthouder gemaakt van wijnflessen.
€ 19,95
Schaal Wine Bottle Rose is verkrijgbaar per 1

Unieke wijnfles hapjesschaal gemaakt van een echte wijnfles met grappige wolken in de fles! Een winterse serveerschaal gemaakt van een heldere transparante wijnfles.
Glazen wijnfles schaal gemaakt door middel van glasversmeling (glasfusing) Unieke schaal uit eigen glasatelier!

Een unieke wijnfles schaal voor hapjes, chips, kaas, nootjes, olijfjes, tapas, waxinelichtjes etc. Maar ook zonder inhoud een prachtig opvallend object voor in huis, op kantoor of in een (wijn)winkel. Leuk om cadeau te geven voor een verjaardag met een paar lekkere hapjes.

Afmeting ca. 31 x 10,5 cm.
Hoogte ca. 5 cm. (bij de dop)
Gewicht: 430 gram

Je krijgt de schaal van de eerste 3 foto's. De prijs is voor 1 heldere glazen flessenschaal.
Geleverd excl. decoratie

Beschrijving

Unieke wijnfles hapjesschaal gemaakt van een echte wijnfles met wolken/sneeuw in de fles! Gebruik deze schaal als ludieke eyecatcher op tafel, maar door de gebogen vorm ook een perfecte schaal voor snacks, hapjes, nootjes, olijfjes, een blokje kaas, etc. Leuk om cadeau te geven op een verjaardag met wat lekkere hapjes erbij. Je kan de schaal fles ook gebruiken als unieke waxinelichthouder. Er passen 2-3 waxinelichtjes in.
De schaal is gemaakt van een mooie heldere wijnfles en gesmolten in de vorm van een schaal. Een leuk detail is dat de schroefdop nog op de fles zit en dat er in de fles "wolken" zijn versmolten. Handgemaakt in eigen atelier. Om tot dit ontwerp te komen is deze schaal in een speciale glasoven gefused volgens een bepaald stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 24 uur. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal.


Afmeting schaal ca. 31 x 10,5 cm.

Gewicht ca. 430 gram.

Hoogte aan de rand ca. 5 cm. bij de dop.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0042
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Wit

Moment...