Artikelpagina
Theetipje Prime

Handgemaakt blauw met rood en geel glazen schaaltje.
Handgemaakt blauw met rood en geel glazen schaaltje. Glazen schaaltje gesigneerd Theetipje Prime

Normale prijs: € 15,95

SALE € 13,95

Theetipje Prime is verkrijgbaar per 1

Blauw met rood en geel glazen schaaltje. Vierkant glasfusing schaaltje uit eigen atelier. Uniek glazen schaaltje voor theezakjes, sieraden, bonbons, saus, petit fours etc etc....
Afmeting 8,7 x 8,9 cm.
Hoogte ca. 1,9 cm.
Persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde


Verzending met pakketpost

Beschrijving

Handgemaakt blauw met rood en geel glazen schaaltje. Handgemaakte schaaltje uit eigen atelier. Uniek glazen schaaltje, waarvan er maar 1 uniek exemplaar is gemaakt.
Het schaaltje is vierkant en loopt af naar het midden. De hoogte is 1,9 cm. aan de rand en de zijden zijn ongeveer 8,7 cm. x 8,9 cm. Dit unieke blauw-geel-rode glazen schaaltje is gemaakt van semi-opaal wit glas met een prachtig vlekkenpatroon in rood, geel en blauw gecombineerd met helder glas. Onderzijde is effen wit. Schaaltje is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde. In het echt is dit schaaltje nog veel mooier en sprekender dan op de foto!

Dit kleurrijke vierkante schaaltje is een origineel cadeau om te geven, maar ook perfect om jezelf mee te verwennen! Je kan het schaaltje gebruiken voor allerlei toepassingen: als sieraden schaaltje, bonbon schaaltje, theetipje, waxinelichthouder, schaaltje voor een petit four, (dip)saus schaaltje...en ga zo maar door!

Alle glazen theetipjes uit de webshop zijn (ruimtebesparend) stapelbaar! Schaaltjes kunnen in de vaatwasser maar met de hand afwassen is altijd beter.

ARTIKELNUMMER
TT0077
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw, Geel, Rood

Moment...