Artikelpagina
Theetipje Yellow Circles

Handgemaakt geel vierkant schaaltje met multicolor cirkels van millefiori glas!
Handgemaakt geel vierkant schaaltje met multicolor cirkels van millefiori glas! Zijkant vierkant geel schaaltje met gekleurde millefiori cirkels onderkant gesigneerd F.W.
€ 16,95
Theetipje Yellow Circles is verkrijgbaar per 1

Handgemaakt geel vierkant schaaltje met multicolor cirkels van millefiori glas!
Afmeting 7,7 x 7,8 cm.
Hoogte ca. 1,8 cm.

Beschrijving

Handgemaakt geel vierkant schaaltje met multicolor cirkels van millefiori glas! Gemaakt van opaal geel glas met tientallen kleurrijke cirkels van millefiori glas.
Het glas dat we hebben gebruikt is Italiaans glas, ook wel Murano of Moretti glas genoemd en staat bekend om de prachtige kleuren en figuren!
Van dit gele schaaltje is er maar 1 gemaakt in eigen atelier d.m.v. glasfusing in een speciale glasoven! Dit originele gele schaaltje is meerdere keren in de glasoven geweest. Het heeft ruim 2 dagen gekost om door middel van een speciaal stookprogramma dit prachtige gele schaaltje te verkrijgen. Hierbij zijn temperaturen van ruim 800 graden behaald.

Dit gele vierkante glazen theetipje is een origineel kado voor elke theeliefhebber! Ook geweldig om cadeau te geven samen met een bijpassend geel roerstaafje!

Je kan het schaaltje als theetipje gebruiken, maar je kan dit unieke gele schaaltje ook voor talloze andere toepassingen gebruiken! Bijvoorbeeld als sieraden schaaltje op je nachtkastje, maar ook als bonbon schaaltje of saus schaaltje.

Dit exclusieve gele schaaltje is persoonlijk gesigneerd (onderkant).
Alle glazen theetipjes zijn stapelbaar! Om een leven lang te genieten van onze glaskunst raden we aan om ze met de hand te wassen. Alle schaaltjes worden verstuurd met pakketpost.

ARTIKELNUMMER
TT0023
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Geel, Multicolor

Moment...