Artikelpagina
Theetipje Alabama Striping

Gestreept glazen schaaltje van roze en paars glas. Uniek eenmalig schaaltje van glas!
Gestreept glazen schaaltje van roze en paars glas. Uniek eenmalig schaaltje van glas! Glazen schaaltje van paars en roze gestreept glas.
€ 16,95
Theetipje Alabama Striping is verkrijgbaar per 1

Gestreept glazen schaaltje van roze en paars glas. Uniek eenmalig schaaltje van glas! Schaaltje voor theezakjes, sieraden, bonbons, saus, petit fours etc etc....
Afmeting 7,7 x 7,8 cm.
Hoogte ca. 1,9 cm.
Persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde


Verzending met pakketpost

Beschrijving

Gestreept glazen schaaltje van roze en paars glas. Uniek eenmalig schaaltje van glas! Handgemaakt glasfusing theetipje uit eigen atelier. Maar 1 uniek exemplaar van gemaakt (eventueel op aanvraag is het mogelijk om er meer te maken)!
Het schaaltje is vierkant en loopt af naar het midden. De hoogte is 1,9 cm. aan de rand en de zijden zijn ongeveer 7,7 cm. x 7,8 cm. Dit unieke paars-roze gestreepte schaaltje is gemaakt van helder glas afgewisseld met allerlei strepen paars, roze en paars metallic glas in opaal en heldere glassoorten.

Dit fraaie schaaltje is een origineel cadeau om te geven, maar ook perfect natuurlijk om jezelf mee te verwennen! Je kan het ook leuk combineren met een bijpassend glazen roerstaafje!
Je kan het schaaltje gebruiken voor allerlei toepassingen! Bijvoorbeeld als sieraden schaaltje op je nachtkastje, maar ook als bonbon schaaltje, theetipje, schaaltje voor een petit four of (dip)saus schaaltje

Alle glazen theetipjes uit de webshop zijn stapelbaar! Schaaltjes kunnen in de vaatwasser maar met de hand afwassen is altijd beter.

ARTIKELNUMMER
TT0060
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Paars, Roze

Moment...