Artikelpagina
Theetipje Utah Striping

Gestreept glazen schaaltje van rood, zwart en grijs glas. Handgemaakt glasfusing theetipje!
Gestreept glazen schaaltje van rood, zwart en grijs glas. Handgemaakt glasfusing theetipje! Glazen schaaltje met strepen van rood, zwart en grijs glas.
€ 16,95
Theetipje Utah Striping is verkrijgbaar per 1

Gestreept glazen schaaltje van rood, zwart en grijs glas. Handgemaakt glasfusing theetipje! Schaaltje voor theezakjes, sieraden, bonbons, saus, petit fours etc etc....
Afmeting 7,7 x 7,8 cm.
Hoogte ca. 1,9 cm.
Persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde


Verzending met pakketpost

Beschrijving

Gestreept glazen schaaltje van rood, zwart en grijs glas. Handgemaakt glasfusing theetipje uit eigen atelier. Maar 1 uniek exemplaar van gemaakt (eventueel op aanvraag is het mogelijk er meer te maken)!
Het schaaltje is vierkant en loopt af naar het midden. De hoogte is 1,9 cm. aan de rand en de zijden zijn ongeveer 7,7 cm. x 7,8 cm. Dit unieke zwart-rode gestreepte schaaltje is gemaakt van helder glas afgewisseld met allerlei strepen zwart,grijs,wit,helder met zwart accenten en rood glas.

Dit fraaie schaaltje is een origineel cadeau om te geven, maar ook perfect natuurlijk om jezelf mee te verwennen! Je kan het ook leuk combineren met een bijpassend glazen roerstaafje!
Je kan het schaaltje gebruiken voor allerlei toepassingen! Bijvoorbeeld als sieraden schaaltje op je nachtkastje, maar ook als bonbon schaaltje, theetipje, schaaltje voor een petit four of (dip)saus schaaltje

Alle glazen theetipjes uit de webshop zijn stapelbaar! Schaaltjes kunnen in de vaatwasser maar met de hand afwassen is altijd beter.

ARTIKELNUMMER
TT0059
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Rood, Zwart

Moment...