Artikelpagina
Theetipje Autumn Lining

Handgemaakt glazen schaaltje van prachtig bruin-oranje met groen-turquoise gestreept glas.
Handgemaakt glazen schaaltje van prachtig bruin-oranje met groen-turquoise gestreept glas. schaaltje van gekleurd glas
€ 15,95

Handgemaakt glazen schaaltje van prachtig bruin-oranje met groen-turquoise gestreept glas. Schaaltje voor theezakjes, sieraden, bonbons, saus, petit fours etc etc....
Afmeting 7,7 x 7,7 cm.
Hoogte ca. 1,9 cm.
Persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde


Verzending met pakketpost

Beschrijving

Handgemaakt glazen schaaltje van prachtig bruin-oranje met groen-turquoise gestreept glas. Uniek eenmalig schaaltje van glas! Handgemaakt glasfusing theetipje uit eigen atelier. Maar 1 uniek exemplaar van gemaakt (eventueel op aanvraag is het mogelijk om er meer te maken)!
Het schaaltje is vierkant en loopt af naar het midden. De hoogte is 1,9 cm. aan de rand en de zijden zijn ongeveer 7,7 cm. x 7,7 cm. Dit unieke bruin-groen-turquoise gestreepte schaaltje is gemaakt van opaal wit glas met diverse tinten bruin, groen, oranje en turquoise gecombineerd met helder glas. Onderzijde is effen creme wit gekleurd.

Dit fraaie schaaltje is een origineel cadeau om te geven, maar ook perfect natuurlijk om jezelf mee te verwennen! Je kan het ook combineren met een bijpassende grote glazen schaal!
Je kan het schaaltje gebruiken voor allerlei toepassingen! Bijvoorbeeld als sieraden schaaltje op je nachtkastje, maar ook als bonbon schaaltje, theetipje, schaaltje voor een petit four of (dip)saus schaaltje

Alle glazen theetipjes uit de webshop zijn stapelbaar! Schaaltjes kunnen in de vaatwasser maar met de hand afwassen is altijd beter.

ARTIKELNUMMER
TT0061
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Bruin, Groen

Moment...