Artikelpagina
Theetipje Stains

Glazen schaaltje met blauw, rood en gele vlekken in het glas.
Glazen schaaltje met blauw, rood en gele vlekken in het glas. Zijkant glazen schaaltje met blauw, rood, gele accenten Onderzijde schaaltje gesigneerd
€ 15,95
Theetipje Stains is verkrijgbaar per 1

Glazen schaaltje met blauw, rood en gele vlekken in het glas. Glazen schaaltje voor theezakjes, sieraden, bonbons, saus, petit fours etc etc....
Afmeting 7,8 x 7,8 cm.
Hoogte ca. 1,9 cm.
Persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde


Verzending met pakketpost

Beschrijving

Glazen schaaltje met blauw, rood en gele vlekken in het glas. Maar 1 uniek exemplaar van gemaakt (eventueel op aanvraag is het mogelijk om er meer te maken maar het patroon en de kleuren zal elke keer weer anders zijn.)
Het schaaltje is vierkant en loopt af naar het midden. De hoogte is 1,9 cm. aan de rand en de zijden zijn ongeveer 7,8 cm. x 7,8 cm. Dit unieke blauw-geel-rode schaaltje is gemaakt van semi-opaal wit glas met een prachtig vlekkenpatroon in rood, geel en blauw. Onderzijde is effen wit. Schaaltje is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde. In het echt is dit schaaltje nog veel mooier en sprekender dan op de foto!

Dit fraaie vierkante schaaltje is een origineel cadeau om te geven, maar ook perfect om jezelf mee te verwennen! Je kan het schaaltje gebruiken voor allerlei toepassingen: als sieraden schaaltje, bonbon schaaltje, theetipje, waxinelichthouder, schaaltje voor een petit four, (dip)saus schaaltje...en ga zo maar door!

Alle glazen theetipjes uit de webshop zijn (ruimtebesparend) stapelbaar! Schaaltjes kunnen in de vaatwasser maar met de hand afwassen is altijd beter.

ARTIKELNUMMER
TT0069
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw, Geel, Rood

Moment...