Artikelpagina
Theetipje Lilac Buttons

Klein lila glazen schaaltje van helder glas met lila millefiori cirkels.
Klein lila glazen schaaltje van helder glas met lila millefiori cirkels. Klein lila helder glazen schaaltje, 7,5 x 7,5 cm.
€ 16,95
Theetipje Lilac Buttons is verkrijgbaar per 1

Klein lila glazen schaaltje van helder glas met lila millefiori cirkels. Schaaltje voor theezakjes, sieraden, bonbons, saus, petit fours etc etc....
Afmeting 7,5 x 7,5 cm.
Hoogte ca. 1,9 cm.
Persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde


Verzending met pakketpost

Beschrijving

Klein lila glazen schaaltje van helder glas met lila millefiori cirkels. Uniek eenmalig klein glazen schaaltje. Handgemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen glasatelier.
Het schaaltje is vierkant en loopt af naar het midden. De hoogte is 1,9 cm. aan de rand en de zijden zijn ongeveer 7,5 cm. x 7,5 cm. Dit unieke lila schaaltje is gemaakt van helder transparant glas met diverse lila millefiori cirkels. Aan de onderkant is het schaaltje persoonlijk gesigneerd.

Dit fraaie lila schaaltje is een origineel cadeau om te geven, maar ook perfect natuurlijk om jezelf mee te verwennen! Je kan het ook combineren met een bijpassend glazen roerstaafje. Ook leuk om kado te geven aan een theeliefhebber!
Je kan dit kleine glazen schaaltje gebruiken voor allerlei toepassingen! Bijvoorbeeld als sieraden schaaltje op je nachtkastje, maar ook als bonbon schaaltje, theetipje, schaaltje voor een petit four of (dip)saus schaaltje

Alle glazen theetipjes uit de webshop zijn stapelbaar! Schaaltjes kunnen in de vaatwasser maar met de hand afwassen heeft de voorkeur.

ARTIKELNUMMER
TT0087
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Lila

Moment...