Artikelpagina
Theetipje Orange Turquoise Colors

Exclusief glasfusing schaaltje van oranje en turquoise glas!
Exclusief glasfusing schaaltje van oranje en turquoise glas! Theetipje Orange Turquoise Colors Onderzijde schaaltje persoonlijke gesigneerd F.W.
€ 15,95

Exclusief glasfusing schaaltje van oranje en turquoise glas! Glazen schaaltje voor theezakjes, sieraden, bonbons, saus, petit fours etc etc....
Afmeting 7,7 x 7,7 cm.
Hoogte ca. 1,9 cm.
Persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde


Verzending met pakketpost

Beschrijving

Exclusief glasfusing schaaltje van oranje en turquoise glas! Een uniek glasfusing theetipje uit eigen glasatelier. Maar 1 uniek exemplaar van gemaakt.
Het schaaltje is vierkant en loopt af naar het midden. De hoogte is 1,9 cm. aan de rand en de zijden zijn ongeveer 7,7 cm. x 7,7 cm. Dit unieke oranje-bruin-turquoise gestreepte schaaltje is gemaakt van opaal glas gecombineerd met helder glas. Onderzijde is effen creme/wit met lichte groene "vegen". Schaaltje is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde.

Dit fraaie oranje-turquoise-bruine schaaltje is een origineel cadeau om te geven, maar ook perfect natuurlijk om jezelf mee te verwennen! Je kan het ook combineren met een bijpassende grote glazen schaal!Er zijn ook bijpassende roerstaafjes gemaakt van hetzelfde soort glas.
Je kan het schaaltje gebruiken voor allerlei toepassingen! Bijvoorbeeld als sieraden schaaltje op je nachtkastje, maar ook als bonbon schaaltje, theetipje, schaaltje voor een petit four of (dip)saus schaaltje

Alle glazen theetipjes uit de webshop zijn stapelbaar! Schaaltjes kunnen in de vaatwasser maar met de hand afwassen is altijd beter.

ARTIKELNUMMER
TT0082
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Bruin, Oranje, Turquoise

Moment...