Artikelpagina
Theetipje Retro Buttons

Kleurrijk retro schaaltje met prachtige millefiori cirkels. Klein vierkant schaaltje van speciaal glas.
€ 17,95
Theetipje Retro Buttons is verkrijgbaar per 1

Kleurrijk retro schaaltje met prachtige millefiori cirkels. Klein vierkant schaaltje van speciaal glas. Schaaltje voor theezakjes, sieraden, bonbons, saus, petit fours etc etc....
Afmeting 7,5 x 7,5 cm.
Hoogte ca. 1,9 cm.
Persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde


Verzending met pakketpost

Beschrijving

Kleurrijk retro schaaltje met prachtige millefiori cirkels. Klein vierkant schaaltje van speciaal glas. Handgemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen glasatelier.
Het schaaltje is vierkant en loopt af naar het midden. De hoogte is 1,9 cm. aan de rand en de zijden zijn ongeveer 7,5 cm. x 7,5 cm. Dit unieke retro gekleurde schaaltje is gemaakt van helder transparant glas met diverse vrolijk gekleurde millefiori cirkels. Aan de onderkant is het schaaltje persoonlijk gesigneerd.

Dit fraaie multicolor schaaltje is een origineel cadeau om te geven, maar ook perfect om jezelf mee te verwennen! Je kan het ook combineren met een bijpassend glazen roerstaafje. Ook leuk om kado te geven aan een theeliefhebber!
Je kan dit kleine glazen schaaltje gebruiken voor allerlei toepassingen! Bijvoorbeeld als sieraden schaaltje op je nachtkastje, maar ook als bonbon schaaltje, theetipje, schaaltje voor een petit four of (dip)saus schaaltje

Alle glazen theetipjes uit de webshop zijn stapelbaar! Schaaltjes kunnen in de vaatwasser maar met de hand afwassen heeft de voorkeur.

ARTIKELNUMMER
TT0088
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...