Artikelpagina
Theetipje Southwest Special

Glazen schaaltje van wit met bruin en groen glas.
Glazen schaaltje van wit met bruin en groen glas. Onderzijde schaaltje persoonlijke gesigneerd F.W.
€ 15,95
Theetipje Southwest Special is verkrijgbaar per 1

Glazen schaaltje van wit met bruin en groen glas.Glazen schaaltje voor theezakjes, sieraden, bonbons, saus, petit fours etc etc....
Afmeting 7,7 x 7,7 cm.
Hoogte ca. 1,9 cm.
Persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde


Verzending met pakketpost

Beschrijving

Glazen schaaltje van wit met bruin en groen glas. Glasfusing theetipje uit eigen atelier. Maar 1 uniek exemplaar van gemaakt (eventueel op aanvraag is het mogelijk om er meer te maken maar het patroon en de kleuren zal elke keer weer anders zijn.)
Het schaaltje is vierkant en loopt af naar het midden. De hoogte is 1,9 cm. aan de rand en de zijden zijn ongeveer 7,7 cm. x 7,7 cm. Dit unieke bruin-groen met wit gestreepte schaaltje is gemaakt van opaal wit glas met diverse tinten bruin en groen gecombineerd met helder glas. Onderzijde is creme wit met lichte groene "vegen". Schaaltje is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde.

Dit fraaie wit met bruin-groene schaaltje is een origineel cadeau om te geven, maar ook perfect natuurlijk om jezelf mee te verwennen! Je kan het ook combineren met een bijpassende grote glazen schaal!
Je kan het schaaltje gebruiken voor allerlei toepassingen! Bijvoorbeeld als sieraden schaaltje op je nachtkastje, maar ook als bonbon schaaltje, theetipje, schaaltje voor een petit four of (dip)saus schaaltje

Alle glazen theetipjes uit de webshop zijn stapelbaar! Schaaltjes kunnen in de vaatwasser maar met de hand afwassen is altijd beter.

ARTIKELNUMMER
TT0065
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Bruin, Groen

Moment...