Artikelpagina
Theetipje Let Us Have Some Tea...

Wit glazen theetipje met tekst/quote. Glazen schaaltje van wit glas voor theezakjes of andere kleine dingen zoals bonbons, saus, waxinelichtje of op je nachtkastje voor de sieraden.
Wit glazen theetipje met tekst/quote. Glazen schaaltje van wit glas voor theezakjes of andere kleine dingen zoals bonbons, saus, waxinelichtje of op je nachtkastje voor de sieraden. Onderzijde witte schaaltje persoonlijk gesigneerd. Theetipje Let Us Have Some Tea...
€ 19,95
Theetipje Let Us Have Some Tea... is verkrijgbaar per 1

Wit glazen theetipje met tekst: "Come let us have some tea and continue to talk about happy things".
Glazen schaaltje van wit glas voor theezakjes of andere kleine dingen zoals bonbons, saus, waxinelichtje of op je nachtkastje voor de sieraden. Handgemaakt in eigen atelier d.m.v. glasfusing.
Afmeting 7,7 x 7,8 cm.
Hoogte ca. 2 cm.

Persoonlijk gesigneerd aan de onderkant van het schaaltje

Beschrijving

Wit glazen theetipje met tekst: "Come let us have some tea and continue to talk about happy things". Wit glazen theetipje met tekst/quote. Glazen schaaltje van wit glas voor theezakjes of andere kleine dingen zoals bonbons, saus, waxinelichtje of op je nachtkastje voor de sieraden. Van dit stijlvolle glazen theetipje is er maar 1 gemaakt in eigen atelier d.m.v. glasfusing in een speciale glasoven!

Dit prachtige schaaltje met tekst is ook te maken met andere teksten of in een andere kleur! Dit schaaltje is een origineel kado om te geven aan elke theeliefhebber! Het is ook mogelijk om bij dit theetipje een bijpassend roerstaafje te kopen!

Alle glazen theetipjes zijn stapelbaar! Schaaltjes kunnen gewoon in de vaatwasser, maar handwas is vaak beter voor glaswerk.

ARTIKELNUMMER
TT0095
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Wit

Moment...