Artikelpagina
Schaal Purple Chaos

Paars, roze, lila schaal van prachtig glas. Glazen kommetje uit eigen atelier.
Paars, roze, lila schaal van prachtig glas. Glazen kommetje uit eigen atelier. Paars-roze schaaltje van felgekleurd glas! Unieke glazen schaal van paars, roze en lila glas.
€ 39,95

Paars, roze, lila schaal van prachtig glas. Glazen kommetje van speciale glassoorten gemaakt door middel van glasversmeling (glasfusing)
Unieke schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 12,4 x 12 cm. Hoogte ca. 4,5 cm.
Gewicht: 227 gram

De schaal is afgewerkt met rubberen stootdopjes en persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.

Beschrijving

Paars, roze, lila schaal van prachtig glas. Glazen kommetje uit eigen atelier. De schaal is gemaakt van diverse soorten helder en opaal glas in prachtige sprekende "felle" kleuren roze, zalmroze, lila en paars. Een fraai schaaltje dat een echte blikvanger is in elk interieur. In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender!

Dit exclusieve paars-roze schaaltje is een uniek en éénmalig ontwerp. Ambachtelijke gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gefused volgens een bepaald stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 16 uur. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal.

Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant van de schaal en afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes.


Afmeting schaal ca. 12,4 x 12 cm.

Gewicht ca. 227 gram.

Hoogte aan de rand ca. 4,5 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0019
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Lila, Paars, Roze

Moment...