Artikelpagina
Schaal Orange Swirls

Glazen schaal van prachtig "swirl" glas in oranje-bruin-grijs-turquoise tinten.
Glazen schaal van prachtig "swirl" glas in oranje-bruin-grijs-turquoise tinten. Glazen schaal van oranje, grijs, bruin en turquoise gekleurd glas. Rechthoekige glazen schaal van prachtig oranje-bruin-grijs-groen glas Rechthoekige schaal van oranje, bruin,grijs en turquoise glas. Onderzijde glazen schaal gesigneerd en met rubberen stootdopjes
€ 59,95
Schaal Orange Swirls is verkrijgbaar per 1

Glazen schaal van prachtig "swirl" glas in oranje-bruin-grijs-turquoise tinten.
Unieke glazen schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 23,7 x 12,8 cm. Hoogte ca. 2,7 cm.
Gewicht: 494 gram

De schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.
Ter bescherming zijn aan de onderzijde rubberen stootdopjes aangebracht.

Beschrijving

Glazen schaal van prachtig "swirl" glas in oranje-bruin-grijs-turquoise tinten. Handgemaakte glazen schaal uit eigen atelier. Deze fantastische schaal is gemaakt van speciaal glas bestaande uit prachtige tinten oranje, bruin, turquoise, groen en wit. Een echte blikvanger in elk interieur door de fantastische kleurencombinaties! In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender en is de schaal nog veel mooier!
Je kan de schaal heel mooi gebruiken als eyecatcher op een salontafel, maar het is ook een hele functionele luxe schaal voor bijvoorbeeld een stokbrood, hapjes of fruit. Heel divers te gebruiken, maar ook heel fraai zonder inhoud!

Deze exclusieve oranje-turquoise-bruine schaal is een uniek en éénmalig ontwerp, er is er maar 1 van gemaakt en kan ook niet meer een tweede keer gemaakt worden! Ambachtelijk gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere dagen in een glasoven gefused volgens een speciaal stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal. Er zijn ook bijpassende kleine schaaltjes verkrijgbaar, te vinden in de categorie "Theetipjes".

Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant aan de rand van de schaal.


Afmeting schaal ca. 23,7 x 12,8 cm.

Gewicht ca. 494 gram.

Hoogte aan de rand ca. 2,7 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0031
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Bruin, Oranje, Turquoise

Moment...