Artikelpagina
Schaal Retro Pattern

Multicolor retro glazen schaal van kleurrijk glas. Glasfusing schaal uit eigen atelier!
Multicolor retro glazen schaal van kleurrijk glas. Glasfusing schaal uit eigen atelier! Multicolor schaal van diverse gekleurd glas Langwerpige glazen schaal met retro vierkanten in kleurrijke tinten Langwerpige "boot" schaal van speciaal kleurrijk glas. Kleurrijke glazen schaal van de mooiste kleuren! Glaskunst schaal uit eigen atelier! Prachtige kleurrijke schaal van multicolor glas! Onderzijde schaal is effen zwart. Gesigneerd en afgewerkt met rubberen beschermdopjes..
€ 99,00

Exclusieve glazen schaal handgemaakt van kleurrijk glas. Langwerpige retro multicolor schaal.
Unieke glasfusing schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 32,5 x 10 cm. Hoogte ca. 3,3 cm.
Gewicht: 575 gram

De schaal is gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.

Beschrijving

Multicolor retro glazen schaal van kleurrijk glas. Glasfusing schaal uit eigen atelier! De schaal is gemaakt van diverse soorten gekleurd glas in diverse lagen op een mooie zwarte ondergrond. Een echte blikvanger in elk interieur door de fantastische kleurencombinaties! In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender! Je kan de schaal heel mooi gebruiken als eyecatcher op een salontafel, maar het is ook een hele functionele (en luxe) schaal voor bijvoorbeeld een stokbrood of een aantal appels. Heel divers te gebruiken, maar ook heel fraai zonder inhoud!

Deze exclusieve multicolor schaal is een uniek en éénmalig ontwerp. Ambachtelijke gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gefused volgens een bepaald stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 16 uur. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal. Er is ook een bijpassend klein schaaltje verkrijgbaar, te vinden in de categorie "Theetipjes".

Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant aan de rand van de schaal.


Afmeting schaal ca. 32,5 x 10 cm.

Gewicht ca. 575 gram.

Hoogte aan de rand ca. 3,3 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF009
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...