Artikelpagina
Schaal Houses

Ronde gewelfde schaal met kleurrijk landschap
Ronde gewelfde schaal met kleurrijk landschap Handgemaakte glazen schaal, gewelfde ronde schaal met huizen in het glas. Huisjes schaal met schapen van glas Ronde gewelfde glazen schaal met diverse landschappen en huizen van kleurrijk glas. Ronde gebogen schaal met landschap van gekleurde huizen, zon, schapen, bomen, auto en vogel. Gewelfde glazen schaal met landschappen en verschillende huisjes Onderzijde schaal persoonlijk gesigneerd
€ 174,95
Schaal Houses is verkrijgbaar per 1

Ronde gewelfde glazen schaal met diverse landschappen en huizen van kleurrijk glas.
Unieke glazen schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 26 cm. diameter
Hoogte tot aan de rand ca. 5,5 cm.
Gewicht: 968 gram

De schaal is afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes en is gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.

Beschrijving

Ronde gewelfde glazen schaal met diverse landschappen en huizen van kleurrijk glas. Unieke eenmalige glasfusing schaal uit eigen atelier. De schaal is gemaakt van helder glas met verschillende landschappen en diverse soorten huisjes. Een kleurrijke schaal gemaakt van diverse soorten helder en opaal glas. Een echte blikvanger in elk interieur door de fantastische heldere kleuren en de vele details! De foto's doen eigenlijk geen recht aan deze schaal, in het echt is de schaal veel mooier en zijn de kleuren sprekender!

Deze exclusieve "huisjes" schaal is een uniek en éénmalig ontwerp. De vorm is rond en heel mooi gewelfd. Ambachtelijke gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gestookt volgens een specifiek stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt tot 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld tot wel 24 uur. Compleet handwerk uit eigen atelier.

De schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant van de schaal en afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes.


Afmeting schaal ca. 26 cm. diameter

Gewicht ca. 968 gram.

Hoogte aan de rand ca. 5,5 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0018
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...